Hur fickparkera en bil

För att klara ett körprov , måste du veta hur man fickparkera . Även om du bor i ett område där fickparkering är sällsynt , kommer den tid då fickparkering är ditt enda val . Försök att gå downtown i en stor stad och du förstår varför fickparkering är en nödvändig färdighet . Instruktioner
1

Tryck din tur signal när du närmar dig en fickparkering plats . Den parkeringsplats måste vara 6 meter längre än bilen . Dra upp så att baksidan av bilen är även med den främre kanten av parkeringsplatsen . Bo nära bilen vid din sida .
2

Vrid ratten mot trottoarkanten . Ett helt varv för hjulet är rätt mängd för att sätta dina bakhjulen i rätt position . Sätt bilen i omvänd och lindra bakåt , vilket gör att din bil att räta ut när det går tillbaka .
3

Fortsätt att gå bakåt tills du nästan röra vid trottoarkant med bakhjulet . Sätt bilen i enheten och vrida ratten i motsatt riktning .
4

Dra fram emot att räta ut bilen och vinkla den riktning från trottoarkanten . Håll ett öga på bilen framför dig och en bakom dig för att vara säker på att du inte träffar antingen en.
5

Drag framåt och bakåt som behövs för att centrera bilen i rymden . < br > Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145106.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.