Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur Rapportera bil problem

Enligt National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), bil kraschar i USA hävdar ca 40.000 liv årligen, fungera som den ledande orsaken till invalidiserande skador och dödsfall hos personer under 34 år och generera ekonomiska förluster som överstiger $ 150.000.000.000 per år. Du kan hjälpa till att sänka dessa siffror genom att köra säkert och rapportering fordon problem eller defekter säkerhet till NHTSA. Ert betänkande, med andra, kan inleda en undersökning och ett återkallande, som tar de farliga förhållanden av vägen och in i en plats för reparation. Saker du behöver
Internet
Telefon
Fordonets registreringsnummer Incident kort
eller olycka rapport
Visa fler instruktioner
1

Gå till startsidan för NHTSA. Klicka på "Rapportera ett fordon eller Child Seat Defekt" på höger sida av hemsidan. Detta tar dig till "File a Safety Klagomål" sidan av kontoret av Defekter Investigation.
2 Barnsäkerhetssystem

Bestäm om ditt problem gäller däcken, icke-originalutrustning för fordon (t.ex. byte oljefilter , vindrutetorkare, tillbehör för fritidsfordon och ljus), fasthållningsanordningar för barn eller fordonet i allmänhet.
3

Rulla ner "Arkiv en Safety Complaint" sidan till "information som behövs" sektion. Välj plus (+) för att söka efter din typ av problem eller klagomål. Samla den begärda informationen. Leta efter chassinumret (VIN) numret på ditt fordon registrering kortet.
4

Klicka på "Begin Form" i rutan. Förklara i "Beskrivning" rutan vilka händelser ledde till att fordonet problem, arten, frekvensen och resultaten av problemet, samt reparation eller utbyte. Svara på frågorna under rutan Beskrivning om förekomsten av skador eller dödsfall, brand, egendomsskador, krasch och polisanmälan. Hämta olyckan rapport från polisen om det behövs. Klicka på "Nästa sida" och ge konsumenten information som efterfrågas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144946.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.