Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man köper en i bilen Breathalyzer eller Ignition Interlock

Fler stater börjar kräva in bilen breathalizers för personer som dömts för flera DUI eller DWIs. Missouri har nyligen passerat en sådan ett obligatoriskt krav för andra brottslingar. Dock får personliga breathalyzers för bilar vara lämpliga för personligt bruk också. Många föräldrar, företag, eller ens skoldistrikt kan vara nytta privata breathalyzers som endast möjliggör ett fordon att köra när alkoholmätare erhåller ett prov med alkoholhalt lägre än den som är inställd i maskinen. Instruktioner
1 p Om din shopping för en alkoholmätare Ignition Interlock grund av domstolsbeslut då du redan vet att du behöver en och förmodligen existerar modellen krävs. Följ domstolsbeslut, eller annan statlig myndighet anvisningar exakt, och inte försöka lura alkoholmätare. Vissa typer av alkolås kommer att kräva ett test innan du startar bilen och när bilen driver. Om föraren inte alkoholmätare vid bilkörning Larmet går och kommer inte att sluta förrän bilen stannar.
2 p Om du tittar på en alkoholmätare som förälder, privat företag eller filial av regeringen har du större flexibilitet i ditt val och därför behöver mer information. Och med allt som priset är en avgörande faktor. Auto breathalyzers varierar från några hundra dollar till över $ 1000. Men, tänk på att du sannolikt också kommer att få betala installation avgifter och ersättning bitar mun.
3

Du kommer också vill överväga vad alkohol gräns, om programmerbar, som kommer att underkänna tändsystemet. I många stater är det olagligt att köra med en alkoholhalt i blodet över .08. Men många i bilen breathalyzers inställd på en mycket lägre nivå. Det är viktigt att också komma ihåg att ett test på en privat alkoholmätare inte kommer att få dig ur en DUI eller DWI utifrån sin läsning.
4

Andra funktioner att överväga är tillgång till inspelningar av alkoholmätare may producera, hur lätt underhåll, samt om något larm kvittas med en misslyckad utandningsprov. Håll också i minnet att vissa bilar redan tillverkas med tändning interlock system installerade, speciellt SAAB och Volvo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144822.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.