Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man använder en Cutter Säkerhetsbälte

Hur många gånger har du sett en film där det är en olycka och offret kunde inte få bilbältet lossas? Tro det eller ej, är det inte så långsökt scenario. Även om bilbälten räddar liv, i en nödsituation kan det vara nödvändigt att skära av säkerhetsbältet snabbt. Du kan uppnå detta genom att använda en rakkniv-liknande verktyg som kallas ett bilbälte cutter. Saker du behöver
Säkerhetsbälte Cutter
Visa fler instruktioner
1

bilbälte cutter består av ett verktyg med ett handtag som en rakkniv inbäddat. Den skarpa kanten på rakhyveln skyddas av handtaget med endast en liten del av bladet synlig vid den punkt där endast ett säkerhetsbälte kan passa mellan handtaget av skäret och bladet.
2

Om en olycka inträffar och att bältet håller fast offret, och kommer inte att släppa, bör du vara beredd att skära offret loss från säkerhetsbältet. Att skära bältet
3

, fast tag i bandet av bandet och dra det tillräckligt långt bort från offret så att det inte finns någon chans att skära denna person.
4

Användning av säkerhetsbältet skärande verktyg, se till att bandet på bältet glider mot den exponerade delen av rakhyveln. Se till att bandet materialet inte samla så den rör sig mot rakhyveln eller kommer det att bli svårt att skära.
5

Rita kniven bilbälte över bandet materialet. Denna rörelse bör vara tillräckligt för att skära av säkerhetsbältet gratis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144887.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.