Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur Rapportera bilolyckor i Ontario

Om du hittar dig själv inblandad i en bilolycka i Ontario, Kanada, kräver Highway Traffic Act du att rapportera olyckan till polisen om skadan överstiger $ 1000 eller om det finns skador. Dessutom, om du känner den andra parten brutit ett trafik-kod, vilket resulterar i olyckan, måste du rapportera olyckan oavsett skador. Underlåtenhet att anmäla olyckan till polisen i de flesta fall kommer att leda till att du förlorar din rätt till skadestånd med ditt försäkringsbolag. Instruktioner
1

Ring polisen till olycksplatsen omedelbart om du inte är skadad, eller har någon annan att ringa för dig. Samla all information såsom körkort nummer, siffror plattan och försäkringsinformation från förarna av alla andra inblandade fordon.
2

berätta för polisen att det bästa av din hågkomst hur olyckan inträffade. Berätta för dem som körde bilen, som är passagerare i fordonet och vad du gjorde när olyckan inträffade. Informera polisen om alla åtgärder du observerade för föraren av den andra fordon inblandade i olyckan. Ge en skiss av olyckan till polisen för att gå med i rapporten, noterar vägförhållanden, i fordon under olyckan och de hastigheter som alla fordon färdades. Tänk på att i vissa fall kan polisen hänvisa dig till närmaste kollision center eller lokala polisstationen för att lämna din rapport, snarare än att ta det på scenen. Du måste följa dessa instruktioner och skicka sedan rapporten.
3

underteckna den förklaring du ger till polisen och begära en kopia av rapporten för din bokföring och följa upp med ditt försäkringsbolag.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144936.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.