Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att bogsera en bil med en lastbil

Stranded och har inga pengar till en bärgningsbil? Du kan använda en vanlig lastbil för att få dig och din bil på ett säkert sätt av vägen. Det finns några saker som du kan använda som en bogserlina, kedja eller ens en bil dolly. Att kunna bogsera fordonet är säkert för nr 1 en sak som måste beaktas. Med hjälp av en truck är ett enkelt, säkert, billigt sätt att få din bil där den behöver vara. Varje stat har olika bogsering lagar, men, så se till att ditt tillstånd kan din bil för att dras av ett annat fordon. Saker du behöver Truck
Bogsertross eller kedja
Bil dolly
Visa fler instruktioner
Använda ett rep eller kedja
1

Tillbaka upp trucken till bilen. Lämna lite utrymme så att du kan få repet eller kedjan fäst vid ramen eller stötfångaren på lastbilen och bilen. Du vill se till att fordonen är i parken så det finns ingen rullande medan du är på marken.
2

Bifoga din bogserlinan. Du kommer att fästa repet till det rikligt av trucken genom att loopa det och se till att det inte kommer att lossna medan bogsering. Fäst den andra änden av linan till din bil. Du kommer att vilja se till att du fäster repet på ramen på din bil. Så att du inte dra bort stötfångaren.
3 p Om din bil har batteridrift, kommer du vill slå på dina blinkers. Lastbilen också bör använda blinkers. Denna låt oss alla veta att du är bogsering även om de inte kan se repet. Slå på din nyckel så att du kan ställa bilen i neutralläge. Turing knappen tillåter dig att använda servostyrning och bromsar också. Om batteriet är dött, sådan lyx finns inte där.
4

Starta trucken och sätta trucken i enhet. Du kommer att vilja dra ut långsamt för att inte rycka bilen eller böja din stötfångaren. Håll en jämn hastighet. Detta tar dig till där du behöver för att parkera bilen för reparation. Addera använda en bil Dolly
5

Tillbaka upp trucken till dolly och bifoga dolly till dragkroken. Du kommer att vilja se till din dragkrok boll passar dolly.
6

När dolly kopplad till lastbilen, kommer du att köra din bil på dolly. Om din bil inte är körbar, kan du säkerhetskopiera den dolly upp under bilen. När du laddar bilen på dolly, behöver du en annan person för att guida dig i rätt riktning.
7

När din bil är centrerad, kommer du att använda remmar för att sätta runt båda framhjulen. Banden ska gå över hjulen.
8

Du kommer att använda spärr remmar för att dra åt banden. Detta kommer att säkra bilen och hålla den från att komma bort dolly.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144806.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.