Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man genomför en studie Traffic Accident

Vad hände på bara några sekunder kan ta timmar och även dagar att rekonstruera. Genomföra en studie trafikolycka att förstå och återskapa exakt vad som hände i ett fordon kollision är främst en fråga om att få, inspelning, och tolka en mängd ibland förvirrande information. Resultatet av arbetet investerat i en sådan studie kommer att vara av värde för många människor, inklusive de inblandade i olyckan, polisen och räddningspersonal om de svarade, de anhöriga nära och kära dödas eller skadas, försäkringsbolag och åklagarmyndigheten, om straffrättsliga åtgärder är befogade. På grund av detta är det viktigt att den som åtar sig uppgiften att göra det med omsorg och uppmärksamhet till minsta detalj. Börja med att se till att du vet det exakta datumet, tid och adress för olyckan. Instruktioner
1

Börja din studie trafikolycka genom att samla all information som du kanske redan har. Nästa, ring din samfundets Central Dispatch kontor och ta reda på vilka avdelningar - brand, räddnings-, polis etc. - svarade olyckan. Om du körde ett av fordonen eller var passagerare i ett av de fordon, eller om du var en fotgängare skadades i olyckan, bör du ha en kopia på polisanmälan eller sheriffens kontor olycka rapport. Om du inte har en kopia, begära en från den svarande institutionen. Be också att se vittnesmål om det finns någon och begära namnen på alla inblandade i olyckan, särskilt andra förare och passagerare samt fabrikat, modell och år av sina fordon.

Nästa, få någon medicinsk eller räddningstjänsten rapporter som skulle ha lämnats in.

Läs igenom rapporten noga, och på ett separat papper, krafsa ner dina minnen av olyckan i den ordning de inträffat. Gör dessa anteckningar så noggrann som möjligt och lägger någon detalj du tror kan vara betydande.
2

Kontakta din försäkringskassa och be om en kopia av sin rapport också. Om ditt fordon var inblandade i olyckan, notera skadan, hur allvarlig den är, och var på bilen det inträffade. Om det fanns andra fordon i olyckan, försöka återskapa från din egen minne, tillsammans med olyckan och rapporter försäkring, omfattningen av skador på dessa andra fordon. Addera 3

Lägg in miljömässiga detaljer såsom vägbanans där olyckan inträffade och motsvarande väderförhållanden. Var och en av dessa faktorer är viktiga eftersom de kunde ha spelat en roll i olyckan.
P Om du inte vet eller kommer ihåg väderförhållanden, kan du leta upp dem genom att besöka National Weather Service hemsida eller genom att ringa deras nationella Climatic Data Center i Asheville, NC på (828) 271-4800. Detta kontor register väderförhållanden över hela världen och har omfattande register, av vilka de flesta är tillgängliga för allmänheten.
4

När du har samlat in uppgifterna ovan, besöka olycksplatsen och notera eventuella uppgifter du gjorde inte ihåg dig eller se noteras i den officiella olyckan rapporten och /eller vittnesuppgifter. Dessa detaljer kan vara hinder siktlinje, en bruten trafik ljus, vägarbete, potthål, dålig skyltning och trafikvolym. Ta med en kamera och måttband, ta fotografier och mätningar och sedan göra en skiss av olyckan som du minns det.

Fråga någon förbipasserande om de bevittnade olyckan och om de är medvetna om andra olyckor som har inträffat på samma plats.
5

Montera alla dina data och kombinera det att slutföra ett utkast till din trafikolycka studie. Ta din tid, och om vissa omständigheter skilja sig beroende på källan, bestämma hur mycket vikt du vill ge till varje. Gå över varje punkt på ert förslag och förfina den tills du är nöjd med ditt arbete. Skriv upp det i ett slutligt utkast av dina studier. De mer exakta data, och mer exakt ditt minne, desto närmare din slutliga studien är att vad som egentligen hände i de få dramatiska sekunder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144860.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.