Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att bryta ett bilfönster Lätt

nödsituationer kan få oss att göra saker vi normalt inte skulle överväga. En av dessa saker kan bryta ut ditt bilfönster: allvaret i din situation skulle uppväga kostnaderna för skador som du gör på ditt fordon. Kanske du låst dina nycklar i bilen vid mataffären och du måste komma hem på grund av en nödsituation. Kanske din flickväns pappa sa till dig att gå vilse eller bli döda, och dina nycklar är låsta i bilen. Du måste vara säker när du försöker att bryta bilglas, dock, eller så kan du sluta att bryta mer än bara ditt fönster. Om du försöker att bryta fönstret genom att slå den med din näve, kan du sluta bryta din hand. Instruktioner
1

Titta omkring dig för något du kan använda för att bryta ut genom fönstret. Använd aldrig dina bara händer. Sök efter något som är tungt och trubbigt. En tegelsten är stor, en aska block är OK, en 2-by-4 kommer att räcka om inget tyngre, som en tung bit av betong, finns tillgänglig. Om du är inne i bilen och du måste bryta glaset för att komma ut, du sannolikt inte kommer att ha en passande trubbigt föremål i bilen. Du måste sparka glaset ut. Ligg på rygg i stolen, med bottnar i hälarna mot glaset. Använd skor med tjocka, hårda sulor. Då bakre rygg, dra knäna mot bröstet och sparka fönstret med en stampa rörelse, slående med hälarna.
2

Ta noga sikte på fönstret. Detta gör att du inte missar och skadar dig eller din bil. Fönstret är dyrt nog att byta på egen hand, sätta en stor buckla eller repa i metallen eller måla jobb på din bil bara lägger sten på bördan.
3

Bryt ut passageraren fönstret av bilen om möjligt. Jab på det med trubbigt föremål eller kasta trubbigt föremål när du står flera meter bort. Detta gör att du inte kommer att ha krossat glas över din plats. Vänd bort ansiktet från glaset när det krossas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144895.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.