Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Auto kollision försäkringsreglerna

I de flesta stater, är auto försäkring obligatorisk, men kollision täckning är inte. Kollision försäkringsskydd är uttryckligen konstruerad för att hantera de kostnader och reparationer i samband med direkta kollisioner och skador på egendom som de orsakar. Kollision täckning kommer inte att bli mycket använda om du eller någon annan är skadad, men det kan vara en välsignelse om ditt fordon tål omfattande skador på grund av en påkörning bakifrån, om det händer när bilen är parkerad. Vem som helst kan lägga kollision försäkring för sin politik, men det ingår inte i standard täckning. Vid fel Kollisioner

När du kör in i ett annat fordon eller någons egendom, t.ex. en brevlåda, är kollision försäkring precis vad du behöver för att få skadan reparerad. Du kommer fortfarande att behöva betala självrisken på din försäkring, men din kollision täckning kommer att betala för skador på ditt fordon samt skador ditt fordon uppstår på fastigheten av någon annan.
Oförsäkrade bilist Kollisioner

Om din bil blir påkörd av någon som inte har försäkring, eller vad de har är inte tillräckliga för att täcka skadorna, kommer din kollision försäkring att kunna få din bil fast. Du kommer att vara ansvarig för att betala självrisk, precis som om du var på fel, men betalar ett par hundra dollar i självrisker är mycket bättre än att behöva punga ut tusentals för skadereparationer.
Flera Party Olyckor

kollision täckning kommer också att omfatta du om din bil skjuts in en annan. Tekniskt sett kommer du att vara på fel för att slå bilen framför dig, men kollision täckning kommer också att betala för skador på ditt fordon. Kollision täckning täcker inte bilen för den person som olyckan i rörelse, men som inte kommer att vara din oro ändå.
Kollision täckning vs helförsäkring

Många människor förväxlar kollision täckning med stora täckning. Det enkla sättet att komma ihåg skillnaden är att kollision täckning är endast för skador orsakade av ditt fordon eller orsakat att din bil genom att kollidera med ett annat objekt. Omfattande försäkring täcker din bil för icke-kollision skador, inklusive brand, skadegörelse och stöld. Mellan dessa två typer av försäkringar, allt betalas förutom skador, och de som omfattas av den obligatoriska försäkringen krävs för att driva ett fordon på allmän väg. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144896.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.