Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man skapar ett Car Kit olycka Beredskap

Bilolyckor kan hända när som helst-och alltid hända när man minst anar det. Ingen person vet aldrig hur de kommer att reagera omedelbart efter en trafikolycka, vilket är varför det är viktigt att hålla en bilsats olycka beredskap i bilen. Följ dessa enkla steg för att skapa ett kit för din bil idag. Saker du behöver
Liten väska
Checklista
Pen
Ficklampa
Kamera
First Aid Kit
Emergency Number List
Visa fler instruktioner

1

Ta en liten kasse som är tålig som kan stanna inuti bilen hela tiden. Fyll den med de objekt som kommer att anges nedan. När du har fyllt det, hitta en permanent plats i bilen där du kan hålla det så att du kommer att vara redo i händelse av en olycka. Checklistan är en av de viktigaste sakerna
2

du kommer att hålla i ditt kit. Skriv ner de viktigaste sakerna du behöver för att kontrollera eller fråga direkt efter en olycka. 1) Kontrollera för skador, ring 911 om det behövs, 2) Titta på körskador och avgöra om det är ett säkert område att bo, 3) Ta bilder av olycksplatsen innan du flyttar antingen fordonet 4) Säg inget till de andra drivrutin (annat än utbyte av information) tills polisen anländer, 5) Fråga om körkort, försäkring och fordonets information. Denna checklista kommer att ge en riktlinje att hålla huvudet kallt under en mycket stressande och ibland skrämmande tid.
3

Håll ett block med papper, en utjämnade penna och en penna i väskan hela tiden . Har en lista över nödvändiga uppgifter fyllas redan ut, med blanka bredvid dem för att kunna slutföras. Skriv ner följande för motparten: Namn, körkort nummer, adress, telefonnummer, födelsedatum, deras försäkring namn, sin försäkring Number, deras försäkring telefonnummer, registreringsnummer, gör Modell och år för fordon, färg av fordon, VIN Antal fordon. Med denna ifyllda i förväg kommer att spara tid och kommer att hålla dig från att glömma all den information du kan tänkas behöva.
4

En mini-bandspelare kommer att bli ett bra komplement till ditt kit. Innan du säger något till någon person (och vice versa), slå på en bandspelare. Detta kommer att bidra till att klargöra ett avvikelser i framtiden. Ofta folk säga saker direkt efter en olycka att de senare förnekar. Detta kommer att vara ett bevis på att saker sades eller fel medgavs.
5

ta massor av bilder. En bild är verkligen mer än tusen ord i en olycka. Försök att ta bilder innan du lämnar närområdet av olyckan-ta foton från framsidan, baksidan och båda sidor av varje fordon, samt några bilder på vägen i förhållande till fordon eller alla landmärken som sticker ut och gör exakta träffpunkten lätt att känna igen. Också ta bilder på gatuskyltar och ljus från bilens synvinkel samt den andra bilens synvinkel. Detta kan bidra till att avgöra fel om frågan någonsin kommer upp vid en senare tidpunkt. När du flyttar dina fordon, ta fler bilder på de skador som skedde, liksom av eventuella skador.
6

Håll en ficklampa i din nödsituation kit ifall olyckan inträffar på natten. Du vill kunna se om något läcker ut från ditt fordon för att avgöra om det är en fara att bo nära, även du vill kunna granska sig själv, passagerare eller andra inblandade för skador. Håll ficklampan i din första hjälpen kit så att du lätt kan få tillgång till alla förnödenheter som också kan vara nödvändiga.
7

Håll en lista med nödnummer telefonnummer i din mobiltelefon i handskfacket och i din nödsituation kit. Man vet aldrig om en del av ditt fordon ska rivas, och du kanske inte kan berätta för folk vem du ska ringa i nödfall. Håll en lista med telefonnummer inklusive nära och kära som ska kontaktas, livmedikus informations-och sjukförsäkring (om du har försäkring).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144833.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.