Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man ändrar Olycka Rapport

Det är ibland nödvändigt att få information om en förändrat olycka rapport. Om den information som polisen skrev på rapporten är felaktigt , det finns åtgärder du kan vidta inom polisen för att ha rapporten ändras . Försäkringsbolagen använder ofta olyckor rapporter för att avgöra vem som bär skulden efter en olycka . Om det finns tvister som härrör från olyckan , är det viktigt att polisen rapport är korrekt och fullständig . Det är viktigt att bestrida en felaktig polisrapport tidigt och inte vänta tills försäkringsbolaget gör felbestämning . Instruktioner
1

Samla dina bevis för att den ursprungliga rapporten är felaktiga . Detta kan vara i form av ögonvittnesskildringar uttalanden , 911 inspelningar samtal eller fotografier.
2

Kontakta officer som svarade på platsen av din olycka . Du hittar officerens namn och polisstation telefonnumret på den ursprungliga olyckan rapporten . Poliser arbetar udda tider , så du kan behöva ringa mer än en gång .
3

Visa officer dina bevis och be honom att ändra rapporten . Kom ihåg att officeren endast kan sätta poster i den rapport som han kan kontrollera eller kan kontrollera när han anlände till olycksplatsen . Till exempel kan officeren lägga tid olyckan inträffade , men inte den hastighet som bilen gick inte han personligen bevittnat det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145014.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.