Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Vad är oförsäkrat bilist täckning & måste jag ha det?

Du drar ut så det blir grönt och höra ett krasande ljud. Ett fordon som kör en röd lampa smashar i din fender. När du försöker att handla försäkring information, upptäcker du att den andra personen har ingen. Nu vad gör du? Oförsäkrade bilist täckning tar hand om olyckor kostnader i ett fall som detta. Bära den på din bilförsäkring kan erbjuda dig många fördelar och ger dig sinnesfrid när du kör. Definition

oförsäkrade bilist täckning kommer att betala kostnaden för bilen skador och räkningar sjukhus om du drabbas av en person med någon försäkring. Det kan också hjälpa till med kostnader om du är i en olycka med en person som inte bär tillräckligt med försäkringar. Denna täckning är uppdelad i två olika grupper: ". Egendomsskador" "kroppsskada" och I vissa stater, kan denna försäkring täcker också dig i en olycka när den andra föraren flyr scenen.
Kroppsskada täckning
sjukhus kostnader kan bli kostsamt i händelse av en olycka .

kroppsskada täckning betalar sjukhusräkningar för dig och alla passagerare som rider i din bil. Medicinska räkningar kan klättra snabbt om du är skadad i en olycka, särskilt om den andra föraren inte har någon försäkring. Lägga detta till din policy skyddar dig från att ådra stora räkningar och är en standard val med företag för täckning. Det kommer också att betala dessa kostnader om du drabbas när hon gick genom en oförsäkrade bilist.
Property Damage Täckning

Denna aspekt av oförsäkrade bilist försäkring täcker reparationskostnader för din bil. Denna aspekt är inte erbjuds i varje stat, men andra kan du lägga den i din politik. Lägga det hjälper dig att betala för dyra, kropp reparation arbetskostnader och delar priser som kan lägga upp snabbt.
No-Fault Insurance States

Många stater kräver "nej -fel "Bilförsäkringar. Denna typ av täckning betalar föraren för eventuella kostnader från en olycka, oavsett vem som orsakat det. Stämma för straffskadestånd över kostnaderna för läkar-och reparationsinformation är inte tillåtet. Andra stater har ansvar täckning, som betalar skador och sjukvårdskostnader till en annan drivrutin om du orsakar en olycka. Om du har denna typ av försäkring, kan du ha olycka kostnader som överstiger dina politiska gränser. I detta fall hjälper oförsäkrade bilist täckning för att ta hand om dessa. Krävs i vissa stater och det finns miniminivåer för täckning
Krav

oförsäkrade bilist täckning som du måste hålla. Till exempel kräver Missouri minst kroppsskada täckning av $ 50.000 för varje involverad individ och $ 50.000 för varje olycka som inträffar. Kontrollera med din lokala avdelning av motorfordon i ditt tillstånd eller ditt försäkringsbolag agent för att lära sig om din statens krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144890.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.