Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att återinföra ett totalt Bil

Om din bil har förklarats uppgick av ditt försäkringsbolag, betyder det inte att du måste göra det möjligt att släpas iväg till skroten. Försäkringsbolagen gå denna väg om kostnaden för att fixa bilen är mer än det sammanlagda värdet på bilen. Du har flera alternativ när det gäller att återinföra ett totalt bil utan att behöva slå över fordonet till försäkringsbolaget. Instruktioner
1

välja att behålla din bil. Om deklarerade uppgick, kommer din försäkring förmodligen vill ta besittning av fordonet och auktionera bort det för delar efter betalar du den förutbestämda värdet av fordonet. Men för ett arvode av försäkringsbolaget, kan du hålla fordonet minus det belopp som de skulle ha fått på auktion för det.
2

Gör alla nödvändiga reparationer på fordonet. Ett försäkringsbolag kommer inte att försäkra en uppgick bil om den inte har de reparationer som gjorts för att passera inspektion vid Department of Motor Vehicles. Innan du utför reparationer, ta fotografier av fordonet från flera vinklar.
3

Få en köpebrev för varje reparation görs till var bilen. Du kommer också att behöva ta bilder av fordon efter reparationen är klar. Köpebrevet bör ha en specificerad beskrivning av varje del som används för att reparera uppgick bilen.
4

Begär en bärgning titel från din statens Institutionen för motorfordon. För att återupprätta en uppgick bil, måste du ansöka om en bärgning titel. Applikationen kräver att du inkluderar en ark försäkring lista med kontanta värdet på bilen, typ av skada uppskattning.
5

Gå igenom en bärgning titel inspektion. Både DMV och ditt försäkringsbolag kommer inte återinföra en uppgick bil om du passerar kontrollen bärgning titel. Tillsammans med att inspektera din bil, kommer DMV kräver att du tar med före och efter bilder och kopior av dina räkningar av försäljning från reparationsverkstäder. När passerat, kan du få din bärgning titel och försäkra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144810.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.