Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur fly från en nedsänkt bil

Förberedelser ökar chanserna för överlevnad när ett motorfordon hamnar i vattnet. Alla människor är i riskzonen varje gång de kör runt sjöar och vattendrag. En trafikolycka, hal yta och somna vid ratten är några av de faktorer som orsakar en bil för att kasta sig in i vattnet. Tiden är kritisk i en säker utrymning. Saker du behöver
LifeHammer eller ResQMe fönster stansverktyget
Hammer
Visa fler instruktioner
1

ta kontroll. Vistas lugn när en bil kommer in i vattnet är inte ett alternativ för dig eller dina passagerare. A 2 - till 10-minuters lapse finns innan ett fordon sänkor
2

omedelbart låsa upp dörrar, rulla ned fönster eller taklucka.. En dörr öppnas när vattnet är ovanför knäna, men som går ner här alternativet är borta.
3

Release säkerhetsbälten innan du dränka. Hjälp barn eller äldre escape.
4

Bryt sidorutan innan du dränka om du inte kunde öppna den eller dörren. Försök sparkar på glaset. Använd en hammare eller spetsigt verktyg finns i bilen. Ett fönster stansverktyg arbetar över och under vatten. Lägg på kraft på hörnet av glaset inte i centrum.
5

Försök att avsluta genom stammen innan nedsänkt om fönster och dörrar hållas stängda. Många bilar är utrustade med bakre vika ned säten för att komma åt bagageutrymmet. Vet placeringen av hängande trunk release pull. Släpp det och simma ut.
6

Kom ihåg att ta bort tunga kläder och skor om din bil är under vatten.
7

Ta en lång sista andas innan bilens interiör helt fylls med vatten.
8

Push öppna en dörr om olåst. Insidan trycket är lika med utsidan. Om du är i en flod, öppna dörren mittemot floden flödet.
9

Bryt sidorutan i hörnet om dörrarna inte öppnas. Använd ett stansverktyg, skjut glas ut.
10 barn

Grab för att hjälpa dem genom fönstret för en säker utrymning.
11

Swim up.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144778.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.