Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man målar ett Demolition Car

Måla en rivning bil innan en rivning derby kan vara mycket roligt. Det är en stor kreativ utlopp som låter dig gå så vilt eller avslappnad som du vill ha med en pensel. Förbered dig för den verklighet som den vackra konstverk som du skapar på motorhuven, kommer taket eller bak på bilen så småningom krossas i bitar. Självklart, om du gör ett misstag ingen kommer att märka. Saker du behöver
Paint
Penslar
Sponsorer
schabloner
Visa fler instruktioner
1

Få sponsorer för din rivning bil. Dessa är människor eller företag som ger dig pengar för att placera sina annonser på din bil. Om du får en sponsor bör du fråga om de har några önskemål för annonsplacering. De större områden på rivning bilen ska samla mer pengar.
2

Stencil ut namn och telefonnummer för dina sponsorer på förhand godkända områden av rivning bil och sedan börja måla din rivning bil. Varje form av färg kommer att göra eftersom du kommer att krossa bilen till bitar mot andra rivning bilar.
3

Måla på bil nummer som du tilldelas när du anger i rivning derby. Du kan välja det här numret, men du måste registrera din bil tidigt att garantera att du kommer att få det. Måla stencilerade annons och ditt nummer i stora djärva drag med dina penslar. Valfri färg målar arbeta för detta, men om bilen är mörk, inte väljer en mörk färg. Poängen är att göra numret och några annonser sticker ut.
4

Måla på extra grejer. Du kan skriva meddelanden till vänner och familj eller du kan måla ett mästerverk. Det finns inget rätt eller fel sätt att måla en rivning bil. Din fantasi kan sväva här. Alltid velat lågor på dörrarna? Nu är det dags att måla dem. Vill vara i en polisbil? Måla din vita rivning bil och simulera blinkande ljus på toppen.
5

Låt målade rivning bilen torka i minst 24 timmar. Den bästa tiden att måla en rivning bil är under en varm solig dag så att färgen torkar snabbt. Sommartid är en av de mest populära tider för rivning derbyn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144801.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.