Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man programmerar en Radio Scanner

Programmera en radio scanner kan du lyssna på samtal och koder för dem som kommunicerar via tvåvägs radiofrekvenser. Dessa kan omfatta brottsbekämpande och brandkårer, företag som har besättningar som arbetar ute på fältet och personer som kommunicerar via mobiltelefon och tvåvägs radiofrekvenser. Instruktioner
1

Välj "Program Radio" på huvudskärmen hjälp av menyknapparna på din radio scanner. Konsultera instruktionsboken för att se till att du gör detta på rätt sätt. Vissa radio skannrar kräver att du håller ned "Meny" eller "Program"-knappen för att uppnå programmering alternativ.
2

Observera den blinkande kanalnummer på din huvudskärm panel. Din radio scanner kan ha någonstans från 10 till 200 programmerbara kanaler.
3

Skriv ner de frekvenser som du vill programmera in din skanner. Skanna igenom de olika frekvenserna för att avgöra vilka som är av störst intresse för dig.
4

Skanna din radio till den första frekvensen du vill lägga till i din radio scanner. Därefter, tryck på rätt knapp för att samordna den frekvens på den första kanalen på din radio scanner. Dina specifika krav för programmering kan variera beroende på vilket märke av radio scanner du använder.
5 Steg

Upprepa 4 tills du har programmera din radio scanner för alla de frekvenser som du vill.

6

Tryck på "Menu"-knappen igen för att slutföra programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144790.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.