Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man rapporterar en stulen bil rikstäckande

Rapportering en stulen bil är mycket enklare än du tror. Det är bara en fråga om att nå rätt personer. Detta är inte något du kan undersöka dig själv, andra behöver för att göra det åt dig. Saker du behöver
information om din bil
Mobiltelefon
Mobiltelefon mottagning
försäkringsbolagets telefonnummer
Visa fler instruktioner Polisiär och försäkring

1

Dra ut din mobiltelefon och ringa 911. Informera polisen om att bilen bara har blivit stulen och vänta i samma område tills de kommer dit.
2

Stay lugn väg och försöka att inte bli alltför upprörd. När polisen kommer, om du är lugn sinnade du kan svara på deras frågor, och ge dem din information snabbare. Om det hände nyligen då kan du ge dem den information och de kan varna omgivande officerare i området, vilket ökar dina chanser att hitta din bil snabbare. Annat än att bara ge dem dina uppgifter och låta dem starta utredningen. Under loppet av undersökningen, kommer polisen i området inte kontakta någon annan förutom ditt försäkringsbolag. De kommer att ta hand om hela processen själva och kommer inte att lämna ut din personliga information till någon annan.
3

Kontakta ditt försäkringsbolag inom samma dag, eller så snart som möjligt efteråt. På så sätt kan företaget få en hyrbil, eller kompensera dig på något annat lämpligt sätt enligt din plan.
4

vänta på polisen och försäkringsbolag för att komma tillbaka till dig. Som nämnts, när du ger din information och kontakta myndigheterna att vara, behöver du bara vänta. Ha tålamod och bo klart leds under hela den tid som din bil saknas, ifall polisen har fler frågor. Addera ta saken i egna händer
5

Navigera till webbplatsen i "Resurser" och registrera dig på denna webbplats. När hemsidan laddar klicka på "Registrera bilen blir stulen".
6

Välj lämpliga rutor för att beskriva din bil. Fyll i alla nödvändiga fält av information de behöver. När du är klar med processen att beskriva fordonet och ge dina kontaktuppgifter, kommer webbplatsen sätta upp varningar berättar andra medlemmar av denna webbplats för att hålla utkik efter bilen.
7

Uppgradera ditt konto till en betald version, så du kan ta emot varningar om någon händer att upptäcka ditt fordon. Därifrån, precis som i tidigare avsnitt, kan du inte göra annat än vänta på att någon ska upptäcka din bil och varna dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144866.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.