Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hyundai Galloper Specifikationer

Hyundai Galloper började livet 1991, då Hyundai Precision Products förvärvat en licens att bygga ett fordon som bygger på Mitsubishis första generationens Pajero plattform. Detta fordon säljs av Hyundai som Galloper, och även av Dodge som Raider är en kompakt sport utility vehicle som haft framgång främst i Japan och Europa. Den ursprungliga Galloper körningen avslutades 2003, med införandet av Galloper II. Motor

Hyundai Galloper körs med en gnisttändning fyrtaktsmotor 3000 cc V6 med naturlig aspiration och indirekt insprutning bränslesystemet. Denna motor har två ventiler per cylinder, för totalt 12 ventiler helt och hållet. Uteffekten från denna motor når uppemot 141 hästkrafter vid 5000 varv per minut, medan det vridmoment som alstras åtgärder på 162 ft-lbs vid 3000 rpm. Hålet åtgärder 91.1mm, medan stroke mäter 76 mm. Denna motor har ett kompressionsförhållande på 8,9 till 1.
Transmission och Drivlina

Hyundai Galloper levereras med en fyra-växlad sekventiell automatlåda, med en utväxling av 0,6 och en slutlig utväxling av 4.63. Den Galloper är en deltid 4x4, med permanent bakhjulsdrift och ett manuellt ingrepp framhjulsdrift ger fyrhjulsdrift i terrängkörning. Medan den fyrhjulsdriften är inkopplad, är kraften fördelas jämnt mellan fram-och bakhjulen. Den fyrhjulsdrift funktion Galloper utnyttjar en central differential, med en viskös koppling enhet och en 1,93 /1 överföringen.
Fjädring och bromsar

Hyundai Galloper använder torsion fjädring både fram-och bak-wheel-system, och har trumbromsar på både fram-och bakhjulen.
Prestanda

Hyundai Galloper har en toppfart på ca 98 km /h, och kan accelerera från 0 mph till 60 mph på 14.6 sekunder.
Åtgärder

Hyundai Galloper är 160,8 inches lång , 69.7 inches bred och 73,2 inches hög, med en hjulbas på 92,5 inches. Den främre spåret mäter 56,5 inches, och den bakre mäter 57,1 inches. Det Galloper har en mellan-kantsten vändradie på 37,1 meter.
Kapacitet

Hyundai Galloper har plats för fem passagerare och en tjänstevikt på 3,821 pounds. Det kan bära en nyttolast på 1,713 pounds. Bränsletanken kan hålla ca 19,8 US gallon bensin.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119285.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.