Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

1989 Jeep Wrangler specifikation

Den 1989 Jeep Wrangler fortsatte traditionen etablerat ett år tidigare för att ha två motoralternativ. Utöver detta, kom bilen i inte mindre än fem variationer, inte inbegripet möjligheten för en hardtop eller en mjuk topp. För dem med ett intresse för äldre Jeep Wranglers, är det värt att veta specifikationer av de olika modeller för att se till att du gör rätt köpbeslut. Motor

1989 Jeep Wrangler kom med en av två motorer. Nästan alla modeller kom med en 4,0-liters rak sexcylindrig motor. Denna motor försedd 177 hästkrafter och 224 foot-pounds av vridmoment. Den Laredo hardtop presenterade en 4,2-liters rak sexcylindrig motor som producerar 112 hästkrafter och 210 foot-pounds av vridmoment. Den S-typ Wrangler hade en 2,5-liters rak fyrcylindrig motor med 117 hästkrafter och 138 foot-pounds av vridmoment. Addera Transmission

Alla 1989 Jeep Wranglers kom med en tre-växlad automatisk motor, med undantag av S-typ. Denna variant på Jeep kom med en femväxlad manuell överväxel.
Bränsleeffektivitet

1989 Jeep Wrangler får 15 miles per gallon i staden och 16 miles per gallon på motorvägen i de flesta modellerna. Undantaget till detta är den S-typ som blir 18 miles per gallon och 20 miles per gallon på motorvägen.
Bekvämligheter

1989 Jeep Wrangler presenterade luftkonditionering och en bandspelare som alternativ. Fordonet har två dörrar och plats för upp till fyra personer. Det finns inga Jeep Wranglers med bekvämligheter såsom makt lås, säten eller fönster. Även om ingen av de versionerna kom med en taklucka, många hade en avtagbar sufflett som gjorde att föraren kunde njuta av solen i hans bil med liten ansträngning.
Säkerhetsfunktioner

Den 1989 Jeep Wrangler erbjuder inte mycket i vägen för säkerhetsfunktioner. Fordonet kommer inte med funktioner såsom krockkuddar, låsningsfria raster eller dragkraft och stabilitet kontroll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119286.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.