Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Nissan Rogue Specifikationer

Nissan Rogue är en crossover som erbjuder en SUV-liknande utseende och carlike ride och bränsleekonomi. Det erbjuder ett fullt sortiment av funktioner, inklusive sådana högteknologiska alternativ som iPod integration och en backkamera, tillsammans med valfri fyrhjulsdrift för bättre hantering i hårt väder. Till skillnad från större stadsjeepar, saknar det en tredje stolsraden, men är tillräckligt liten för att vara meningsfullt i städerna. Yttermått

För en SUV, är 2011 Nissan Rogue relativt kompakt, med en längd på 183,3 inches och bredd av 70,9 inches. Dess axelavstånd 105,9 inches och hjulen sitter 60,6 inches isär i de främre och 61 inches i baksätet. Dess vikt varierar beroende på både sin option nivå samt närvaron av en fördelningslåda för all-wheel-drive kapacitet. En front-wheel-drive S versionen väger 3,276 pounds, men en SV utgåva med fyrhjulsdrivna tips kör vågen på 3,479 pounds.
Innermått

Passagerare i Rogue njuta tillräckligt benutrymme på 42,5 inches i fronten och 35,3 för den inre bakre stolsraden. Höft och axelbredd är relativt generösa med främre passagerare njuter 53,1 och 55,9 inches, respektive, och dem i ryggen emot 51,2 och 53,6 inches. Även om bilen är en SUV, tack vare sin carlike konstruktion, har det ett steg i höjden 17,9 inches i fronten och 18,5 i den bakre.
Powertrain

Nissan utrustar Rogue med en 2,5 liters fyrcylindrig motor som ger 170 hästkrafter och 175 fot pounds av vridmoment. Motorn uppfyller EPA: s stränga Tier 2-Bin 5 utsläppsnormer. Den är ansluten till Nissans xtronic CVT, vilket är en typ av automatlåda som fungerar utan växlar, gör det möjligt att steglöst variera utväxling, teoretiskt förbättra både prestanda och effektivitet. Även framhjulsdrift är standard, är en intelligent all-wheel-drive system tillval på både S och SV utgåvor av Rogue, liksom.
Fuel Economy

Rogue blir 22 miles per gallon i staden, och beroende på om du kör med två hjul eller fyra-hjulsdrivna modellen förbättras till 26 eller 28 miles på motorvägen. Med sin 15,9-liters bränsletank, motsvarar detta en motorväg marschfart utbud av 445 miles för en två-hjulsdrivna Rogue.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119359.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.