Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Chevrolet Tahoe: Hybrid Vs. Gas

Forskning är en av de viktigaste faktorerna när du handlar för en ny bil. Om du har en Chevrolet Tahoe i åtanke som ett eventuellt köp, borde en del av ditt beslut innebär bränslealternativ. Den Tahoe är nu tillgänglig i både en vanlig bensindriven version och en hybrid bensin-elektrisk modell. Jämföra de två sida vid sida bör vara ett av stegen i varje köpbeslut. Prissättning

Kanske den enklaste fråga att besvara när man jämför 2010 Chevrolet Tahoe Hybrid till bensindrivna versionen är prissättningen. Hybrid versioner av de flesta fordon kör mer än sina bensin-motor motsvarigheter, och Tahoe är inget undantag. Standarden bensindriven modell av 2010 Tahoe startar på en tillverkares rekommenderat pris på $ 37,280. Basen MSRP av hybriden är $ 50.720.
Bränsleeffektivitet

Den mest uppenbara skillnaden mellan fordonen är bränsleeffektivitet. Hybriden blir bättre gas körsträcka än den vanliga versionen. Skillnaden är inte så stor som man kan tro, men. Standarden 2010 Tahoe blir 15 miles per gallon i staden och 21 på motorvägen. Hybriden är bara lite bättre på motorvägen (22 miles per gallon), men de 21 miles per gallon i staden är en stor förbättring.
Prestanda

annat område av uppenbart skillnad mellan fordonen är prestandan. Hybriden har faktiskt en högre motorstyrka än standard 2010 Tahoe. Hybriden har en effekt på 332 hästkrafter med ett vridmoment på 367. Det kan jämföras med 320 hästkrafter och 335 vridmoment på standardmodellen. Standardversionen, men kan dra upp till £ 8500., Men hybriden är endast dimensionerad för £ 6200.
Andra skillnader

Eftersom jämförelsen är mellan en 2010 Chevrolet Tahoe och en annan, skillnaderna utanför drivlinan är smal. Men det finns några. Till exempel, flera alternativ (som dimljus) som finns på den vanliga Tahoe inte kommit med hybrid versionen. Det kanske mest oroande av dessa varianter, dock, är den främre krockkudde. Samtidigt som det gäller standard på bensin-motor Tahoe, det är inte tillgänglig alls på hybriden.
Immateriella Skillnad

Kanske de viktigaste skillnaderna mellan de två versionerna av Tahoe är mindre direkt relaterade till själva fordonet. Med en växande rörelse mot mer Miljövänliga fordon, hybridfordon anses av många vara den våg av framtiden. Många konsumenter rynka pannan också på de stora åtta-cylindriga sport-utility fordon. Så att få ombord den hybrid rörelsen kan betraktas som en fördel med den dyrare versionen av 2010 Tahoe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119023.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.