Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man öka hästkrafterna i en Chevy Tahoe

Den Tahoe är en full-size SUV från American tillverkaren General Motors. Den Tahoe ersatte full storlek Blazer i Chevrolet lineupen av lastbilar medan GMC refererar till samma plattform som Yukon. Den Tahoe har sålts i stora mängder och har en lojal buyership. Liksom alla stora, tunga fordon, kan den Tahoe dra nytta av lite mer hästkrafter. Det finns flera sätt att lägga makten till Tahoe V6-och V8-motorer. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Byt avgaserna. Oavsett om det är en V8-eller en V6-drivna Tahoe, är beståndet avgassystemet ganska restriktiva tack vare sin lilla diameter. En större diameter avgassystem och prestanda ljuddämparen tillåter motorn att arbeta mer effektivt och producera mer hästkrafter. Ett avgassystem ska installeras av en ljuddämpare shoppar eftersom det tar speciell skärning och svetsning samt en hiss för att göra jobbet enklare.
2

Installera rörformade rubriker. De grenrör på en V6 eller V8 Tahoe är de komponenter som skruvas fast i huvudet och vägbeskrivning tillbringade avgaser från motorn till avgasröret. Lager grenrör är gjutna, vilket resulterar i mindre än optimala passager och grov yta, vilka båda bromsa flödet av avgaser. Tubular headers bultas på motorn i stället för stock grenrör och har släta ytor och kurvor och en större inre diameter, som alla är bra för makten.
3

Installera en kall luft intag. Även om Tahoe är en sport utility vehicle, det finns flera företag som gör och säljer en kall luftintaget att ersätta rutan stock luften. Luften rutan begränsar optimalt luftflöde till motorn på grund av dess design. En kall luft intag består av större diameter rör och ett större luftfilter som ger extra kall, tät luft till Tahoe motor. För att installera det här, helt enkelt koppla ur lådan lager luft från motorn och avlägsna luften rutan från motorrummet. Den nya kall luftintaget installeras i dess ställe.
4

Installera en högpresterande chip i datorn. Detta kommer att programmera motorns dator så att den får mer bränsle, gnista och luft samt ändra tidpunkten för en mer aggressiv inställning syftar till att öka prestandan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119036.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.