Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur man bogsera med en 2003 Dodge Durango SXT

Det första du bör alltid tänka på vid bogsering är säkerheten. Bogsering påverkar alla aspekter av körning och det bör tas på allvar, oavsett hur liten belastning. Ju större och tyngre belastning, desto mer effekt är har på väg prestanda, hantering, bromsning, byte av körfält och motorns stam. Dodge Durango, med sin starka V8-motor, är beräknat att dra upp till 7,550 pounds. Bogsering med detta fordon krävs att det har en inbyggd i släptåg paketet eller har inlagd. Instruktioner
1

Se till att fordonet har en fiberkabel paket. Om det inte köptes med en bogsering paket, så det måste föras till en specialist som kan installera nödvändiga komponenter, som består av dragkroken, dragkula, sprinten, kablage och ordentliga elektronik. Ett bra ställe att få detta gjort är ett U-Haul centrum. De kan oftast utrusta alla fordon ordentligt inom loppet av en dag för mellan 100 och 200 dollar.
2

Hook släpet upp till Durango. Se till att bollen passar in dragkroken korrekt och är låst. Kontrollera att uttaget är ordentligt indragen i släpvagnen så att det inte kommer att fånga eller släpar i marken. Kontrollera att kedjorna från släpet är ordentligt ansluten till fordonet och att det finns tillräckligt med slack på dem för att göra alla nödvändiga svängar, men inte så mycket att de släpar i marken.
3

Testa allt bromsen och blinkers. Har en vän står bakom vagnen medan du gör detta så att han kan vara säker på att allt fungerar. Trailer lampor är det första drivkrafterna bakom du kommer att se, så det är viktigt för din säkerhet och dem omkring dig på vägen att allt är i skick.
4

Justera dina speglar detta. Dynamiken i svarvning, stopp och parkering är alla påverkas och skiljer sig från normal körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119056.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.