Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du anpassar en 2004 Trailblazer LS

Chevrolet Trailblazer var mid-size ersättare för S10 Blazer som tillverkades under hela 2000-talet, tills att ersättas av bil-baserade Equinox. Den Trailblazer var en lastbil-baserade SUV och erbjuds tillval fyrhjulsdrift, som ger en verkligt robust paket. Trots det karga natur här lastbilen, tog Chevrolet aldrig sin Z71 off-road paket till detta fordon, utan istället valt att förvisa dessa tullar till sina fullstora Tahoe och Suburban SUV. Det är dock möjligt att anpassa din 2004 Trailblazer LS att bli något av en mindre version av Tahoe Z71. Instruktioner
1

Byt fabriksinstallerade P245/70R16-size street radialer med P265/70R17-size all terräng däck. Inte bara är dessa däck större men de har en kraftigare profil ger dig mer dragkraft off-road samt en mer robust bild.
2

Byt ut de 16-tums fälgar för 17-tums fälgar till tillgodose dina nya all-terrain däck. Du kan välja vilken fälg du vill, men för att hålla bilden av Z71 som du emulera ska du sticka med en legering stil och skygga kromade fälgar.
3

Lägg ett 02:58 tums fjädring lyft till din Trailblazer att passa dina större däck och att ge den högre höjd för vilka Z71 Tahoe och Suburban är kända. En suspension lift ökar faktiskt markfrigång genom att lyfta hela fordonet, medan en kropp hiss endast lyfter kroppen, men lämnar chassit rider på samma höjd.
4

Lägg hasplåtar under din motor, olja pan och bensintank för att skydda dessa viktiga delar under din off-road utflykter.
5

Lägg några svart-färgade sidan steg på din Chevy Trailblazer, vilket är i linje med utseendet på Chevrolet Tahoe med Z71 paket. Dessa lägger också fungerar till din SUV, eftersom de kommer att hjälpa dig att komma in i bilen.
6

Installera bogserlina krokar på framsidan och baksidan av din Trailblazer. Dessa är nödvändiga när man gör intensiv terrängkörning så de fungerar som ett medel för att på ett säkert sätt att dra bilen bör det fastna i leran eller i en prekär situation.
7

Måla krom del av din främre grill för att matcha kroppen färgen på din Trailblazer, vilket är i linje med utformningen systematiken i Z71 utrustade fordon.
8

Köp Z71 dekaler från din lokala Chevrolet återförsäljare och installera dem på den bakre kvartalet-panel av din nyligen avslutade kundanpassade 2004 Chevrolet Trailblazer LS med din egen Z71 paket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120344.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.