Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur att bogsera en Chevy Tracker

Ursprungligen kallades Geo Tracker, Chevrolet Tracker tillverkas 1998-2004. Denna lilla sport utility vehicle är enkelt utrustat för bogsering, och en all-wheel-drive Tracker med en manuell växellåda kan bogseras med alla fyra hjulen på marken. Att bogsera Tracker, kommer du att utrusta bilen med en egen bottenplatta och lägg en kabelsats eller använda ett kompletterande system för bromsljus. Du bör också hålla reda på körsträcka medan i släptåg, och recirkulera oljan i Tracker transfer fall var 200 miles. Instruktioner
1

Hitta vikten på din Tracker. A 2004 Tracker har en tjänstevikt på upp till 3,027 pounds. Den totala vikten av ditt Tracker beror på tillsatsen av eventuella tillval eller tillbehör. Titta på din dörr taggen eller i din instruktionsbok för din vikt.
2

Kontrollera bogsera rating på fordonet som ska bogsera Tracker. Både skumt och dragfordonet ska betygsatt över Tracker bruttovikt. Se till att du inte överskrider din dragfordonets bruttovikt rating kombination vikt (GCWR) också. Bogsering information finns i bruksanvisningen på dragfordonet. Vikten rating för dragkroken är stämplad direkt på skumt.
3

Dra Tracker bakom bilen som kommer att bogsera den. Anslut Tracker till dragfordonet genom att fästa de dragkrokar till basplattan. Säkra låstapparna och klipp och låser armarna på plats, enligt anvisningarna i dragstången instruktioner. Följ dessa noggrant som dragkrok riktningar kan variera mellan olika tillverkare.
4

Fäst säkerhets linor eller kedjor säkerhet från Tracker till skumt. Se till att klämmorna eller klämmor ordentligt fastsatta på, och att kedjan inte skrapar i marken. Anslut sladden från Tracker i dragfordonet, driver kontakten ordentligt. Anslut utbrytningen systemet om installerat på Tracker.
5

Lossa parkeringsbromsen på Tracker, och växla transmissionen i friläge. Lämna nyckeln i rattstången, inställd på off-olåst läge. Ställ annan draganordning, som till en automatisk växellåda, enligt anvisningar från tillverkarens instruktioner.
6

Kontrollera skruvarna på alla monterade draganordning, och alla anslutningar, en gång till. Se till att alla objekt kvar i Tracker är säkert stuvat, och kontrollera lufttrycket i däcken. Testa bromsljus, varselljus och vänder signaler att se till att de fungerar korrekt.
7

sakta accelerera, hålla ett öga på Tracker för att se till att den följer bakom er rätt. Justera din acceleration och stopptider för att kompensera för den extra tyngd bakom dig. Om det här är ditt första gången bogsering av ett fordon, börjar i ett välbekant område med lätt trafik för att få en känsla för hantering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120254.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.