Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Varför är Säkerhetsbälte Varning Ljus Bo på i en Ford Explorer?

De flesta moderna bilar har säkerhetsbälten lampor Bältesvarning. I Ford Explorer är systemet kallas "Belt Minder" systemet. Detta system aktiveras en varning för att påminna dig att ansluta din Explorers bilbälte. Så fungerar

Säkerhetsbältet varningslampan visas i det högra hörnet av kombiinstrumentet när chaufför-side bilbälte är unbuckled och motorn är påslagen. Säkerhetsbältet anslutningen har en liten sensor i det som skickar informationen till klustret. En varningssignal medföljer bältet ljuset.
Varför är Light On?

Säkerhetsbältet ljus och ljudsignal är på grund av att säkerhetsbältet inte är ansluten. Så länge systemet är i drift, kommer att fästa bältet tända och ringklockan off. Om detta inte tända och klockspel av, finns det sannolikt ett problem med bilbältet anslutning sensor. Se en mekaniker eller en auktoriserad Ford-återförsäljare för hjälp.
Hur Avaktivera Ljus

Säkerhetsbältet ljus och ljudsignalen kan stängas av. Deaktiveringen är inte permanent, man kan återaktivera ljus och varningen genom att upprepa avaktivering förfarandet. För att inaktivera ljuset och klockspel, vrid tändningen till läge "RUN". Kontrollera att transmissionen är i "Park." Se till att säkerhetsbältet är frånkopplad och vänta på att lampan slocknar. (Detta tar ungefär två minuter.) Anslut och koppla loss säkerhetsbältet nio gånger. Vänta några sekunder och sedan ansluta och koppla bort den igen för att inaktivera ljuset och klockspel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120401.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.