Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

High Performance gas scooter Tips

Skotrar är tvåhjuliga fordon med motorn vanligtvis under sätet och framför bakaxeln. Detta gör det möjligt för föraren att sitta upprätt i sätet (som en stol) och inte behöva gränsla. Gasdrivna, högpresterande skotrar - skotrar förstärkt för att öka prestanda - är designade för off-road och urban användning. Det finns tips för inköp, säker användning och prestanda förbättringar av dessa populära sportbåtar. Köpa en High Performance Scooter


När du köper en högpresterande gasdrivna scooter, måste du överväga om du vill ha dem för off-road njutning eller för att uträtta ärenden i stan. Du kanske kan hitta högpresterande "stå upp" skotrar, men du kommer inte att kunna rida dem på gatan.

"Street Legal" högpresterande skotrar, överväga enkel ridning, motor storlek, snabbhet och kostnader. Om du är ny på skoter ridning, kan du överväga att små-motor, 50cc modeller. Deras priser kan variera från $ 995 till $ 3299, och de är lätta att manövrera. Den 125cc till 150cc motorer har mer reservkraft, men också kosta mer, priserna kan variera från 2.799 till $ 4399. Topphastigheter för icke-motorvägen skotrar max ut ca 40 miles per timme. Addera Säkerhetstips

Högpresterande gas skotrar är kul att rida, men det finns inget skydd dig från den öppna vägen eller från andra fordon om du är i en olycka, vidta skyddsåtgärder för att garantera säkerheten. Om du är ny på skoter ridning, ta en professionell rider klass innan ut. Också bära en full-face, välsittande hjälm, vilket du bör byta efter cirka fyra år - eller tidigare om det har påverkats. För att undvika "Road Rash" efter spill, slitage speciellt utformad, färgglada kläder. Detta omfattar handskar, jackor, byxor och säkra skor.
Förbättra teknisk prestanda


Om du redan äger en gasdriven scooter, kan du förbättra den med högpresterande uppgraderingar, det finns många tillgängliga alternativ. Till exempel kan du rekonditionera de elektriska och fjädringssystem eller så kan du installera en högpresterande förgasare för att förbättra skoter kraft och fart. En högpresterande luftfilter förbättrar luftflödet genom motorn, öka prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120631.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.