Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur Byt Honda Ruckus Handtag

oavsett hur trevligt din ursprungliga Ruckus "handtag kan vara, en dag du kommer att behöva ersätta dem. Oavsett om det är för att de är slitna, du känner för mycket vibrationer, eller för att du behöver en annan färg som passar din Ruckus, måste du ta bort dem och sätta på några nya. Lyckligtvis, med lite glidmedel och en liten bit av specialitet lim, kan du byta ut handtagen i ca 30 minuter. Saker du behöver
Air kompressor
Smörjsystem spray eller fönsterputs
Grip lim
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Stick din luftkompressor s munstycket i lucka där greppet möter styret till vänster handgrepp din Ruckus och blås luft i mellan styret och handgreppet. Detta kommer att expandera gummit greppar styret.
2

Spray WD-40, en liknande smörjmedel eller fönsterputsmedel till samma plats där du bara varmluft i greppet.

3

Arbete vänster handtag från Ruckus. Med både luften expanderar gummit och smörjmedlet fungerar, borde det glida av styret med lite arbete.
4

Upprepa steg 1 till 3 för den högra handtaget. Medan du gör det rätta greppet, vara uppmärksam på gasvajern bredvid styret.
Installation
5

Börja med vänster handtag. Spray WD-40 över hela metalldelen där greppet kommer att gå. Det måste vara ordentligt smorda för handtaget att glida på.
6

Spray grepp lim över hela insidan av det nya handtaget. Grip lim är en specialitet lim gjort för att installera nya handtag och finns hos din lokala cykelaffär eller online.
7

Skjut handtaget på, arbetar på den till dess ursprungliga plats på styret.

8

Ta den högra handtaget och upprepa steg 1 och 2 med den.
9

Ta isär spjällhuset, som ligger på den gamla handtaget, och se till att du vet var den gasvajern går på det nya handtaget. Skjut den högra handtaget på och montera spjällhuset till sitt ursprungliga läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120616.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.