Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Florida Lagar för 49cc Skotrar

Operativsystem en moped på en väg i Florida är både roligt och farligt. En moped anses ett fordon enligt Florida lag, de operativa mopeder är föremål för alla motorfordon lagar som fastställts av Florida Department of Transportation. Mopeder får bra gas körsträcka och rör sig långsammare än gatan trafik, därför är det viktigt att känna till stadgarna som rör dem. Dessa regler är för säkerheten av mopeden operatören och andra på vägen. Stadgar för mopeder varierar från stat till stat. Licens och registrering

I delstaten Florida måste du vara minst 16 år och ha ett klasslicens E föraren att driva en moped på allmän väg. Ingen motorcykel påskrift krävs för att köra moped. Du måste köpa en tagg för en moped och registrera det årligen. En moped får inte köras på cykel eller gångbana. Moped operatörerna inte är skyldiga att bära Personskadeprevention Protection (PIP) försäkring.
Rida på höger
Side

flesta mopeder kommer att nå en maximal hastighet av 45 miles per timme . Om hastighetsgränsen är mindre än 45 miles per timme, får en moped resa tryggt med trafik. Någon som driver en moped vid mindre än den normala hastigheten på trafiken måste rida så nära som möjligt till den högra trottoarkanten eller vägkanten. En moped aktör får lämna högersidan att passera långsammare fordon i rörelse, gör vänstervarv och undvika hinder i vägen. När man rider på en enkelriktad väg som har mer än ett körfält, får en moped operatör rida nära den vänstra sidan av vägen.
Trottoarer och övergångsställen

Någon driver en moped genom mänsklig kraft på och längs en trottoar eller över en körbana via övergångsställe har alla rättigheter och skyldigheter som en fotgängare under samma omständigheter. En moped operatör skall ge rätt-of-way till eventuella fotgängare och måste ge en ljudsignal när omkörning dem. Det är olagligt att driva en moped på en trottoar när motorn är på. Brott mot dessa lagar är noncriminal trafikförseelser och straffbart som rörliga kränkningar. Addera Säkerhetstips

bär hjälm. Även Florida Lagen föreskriver att endast personer under 16 år måste bära en hjälm, är det rekommenderat att alla som driver en moped bära en hjälm för säkerheten.

Använd handsignaler. Mopeder har blinkers, men är svåra att se på vägen helt och hållet. Vinka en arm för att signalera en tur kommer att ge andra reser på vägen en extra visuell signal, dessutom göra dem uppmärksamma på din närvaro.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120686.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.