Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Elstart Problem med en gas Scooter

En elektrisk skoter behöver bränsle, gnista och cylinderkompression att köra. Kontrollera din scooter bränsletank genom att öppna tanklocket och titta inuti. Problemet kan ligga hos en felaktig gas mätare display. Grundläggande krav
Vissa skotrar behöver frambromsarna engagerade för att starta.

Många elektrisk skoter förrätter kräver att tändningen slås på, kill switch i rätt position, pressas den bakre bromsen och tändningen knappen intryckt för att starta. Vissa skotrar har alkolås på centralstödet eller bromsar fronten också. Se till att du följer alla tillverkarens krav för att starta cykeln.
Elektriska problem
p Om du har utfört alla de åtgärder som krävs för att starta din skoter men det fortfarande inte startar, kan du ha ett elektriskt problem. Kontrollera att batteriet är laddat och leta efter trasiga säkringar. Om batteriet är laddat och din krets är klar, ska startern att skicka spänning till startmotorn terminaler. Om startmotorn terminaler får spänning men cykeln fortfarande inte startar, kan du ha en trasig starter.
Stale Fuel

Bensin kan bli inaktuella i din tank på mindre än 60 dagar. Gammalt bränsle luktar lack och lämnar avlagringar i förgasaren s jets. Om cykeln inte har använts under några månader, kan du behöva ta bort och rengöra förgasaren, och ersätta den gamla gasen med nytt bränsle.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120559.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.