Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Redovisat Specifikationer för en Honda Silverwing

Den Silverwing från Honda var först släpptes ut på marknaden under 2002. Det var Hondas största och snabbaste skoter, kan nå hastigheter på 105 km /h med sin 38-hästars motor. Det genomsnitt 35 till 40 miles per gallon i bränsleekonomi, som satte den i samma kategori som vissa små bilar. Till skillnad från mindre skotrar på marknaden som saknade utrymme att bära någonting, skröt Silverwing en mängd säkra utrymmen som skulle hålla allt från en försäkring kort till ett par stora hjälmar. Förvaring

Under sitsen hittar du ett 15-liters förvaringsutrymme. Det finns också små låsbara fack i instrumentbrädan för dina behov. Handskfacket erbjuder ytterligare 1,7 liter förvaring. Allt som allt, det är väl över 17 liter tillgängligt lagringsutrymme att stuva dina objekt.
Kapacitet

Beroende på modell kommer Silverwing bära högst 383 till 436 pund. Den vinyl sätet är ett stycke och platser två personer. Den har ett fast ryggstöd för både förare och passagerare och ta remmar för extra säkerhet.
Specifikationer

fyrtakt, vätskekyld, parallell twin 582 kubikcentimeter motorn ger 38,2 hästkrafter vid 7.500 rpm och 37 i pund fötter vridmoment vid 5.500 rpm. Den borrning och slaglängd är 72 mm med 71,5 mm, och motorn har ett kompressionsförhållande 10.2:1. Tändningen är en heltransistoriserad, datorstyrd apparat med elektronisk förväg. Hjulbasen är 62.8 inches, och bränsle kapacitet är 4,5 liter. Den våta vikten av Silverwing är £ 540. Som av December 2010, var tillverkarens föreslagna priset $ 8699.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120634.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.