Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

New York State Moped lagar

Även roligt, mångsidigt, och billig att köra, Motoriserad /Pedal Assisted (MOPED) fordon ofta hamnar i en Twilight Zone av lagligheten för användning på allmänna vägar. Större städer med trafikproblem tenderar att ha mer moped entusiaster än landsbygden, så det borde inte komma som någon överraskning att New York (och staten) har några mycket specifika lagar angående moped användning. Grundläggande definition

New York Fordon och Trafik Lagen definierar en moped som en begränsad användning motorcykel, eller en "låg hastighet fordon med två eller tre hjul." Alla lagar rörande motorcyklar, trottoarer, och trafikledning som gäller för motorcyklar likaledes tillämpas för mopeder
Speed ​​Class

New York delar mopeder och skotrar i tre klasser beroende på deras fabrik hastighetsklass.: Klass C (20 mph eller mindre), klass B (20 till 30 mph), och klass A (30 till 40 mph).
tillståndskrav

Alla motordrivna fordon kräver någon form av tillstånd att verka på allmänna gator i New York, är den enda skillnaden den typ av licens krävs. Klasserna B och C kan köras av vem som helst med någon typ av licens, medan klass A rider kräver en viss motorcykel påskrift.


Licensbegränsningar Alla scooter ryttare är föremål till de grundläggande begränsningarna för sin licens, vilket inkluderar elevens tillstånd och glasögon krav. Det kan verka lite konstigt att tänka att en 15-åring kan inte rida sin skoter utan sin mamma eller pappa på ryggen, men det är så lagen är skriven.
Körfält

klass B och C skotrar måste stanna i rätt körfält eller på axeln av vägen när det är möjligt, utom när du gör en vänstersväng. Klass A mopeder anses fulla motorcyklar enligt lag, så det finns inga körfält begränsningar. Addera Sidewalks

Du kan inte använda något motoriserad på en offentlig trottoar. Någonsin., Addera Registrering

Att verka på allmän väg måste mopeder ska registreras med staten New York. För att registrera en moped på ditt lokala DMV kontor, måste du ha slutfört MV-82 formen (registrering /title ansökan), en (Statement of Transaction för Sales Tax) DTF-802, ägarbevis (normalt tillverkarens intyg om ursprung eller Bill of Sale), identitetsbevis, och ett ospecificerat belopp i kontanter.
Försäkring

klass C åkattraktioner är inte föremål för försäkringskrav, men klasserna A och B är.
Undantag
p Det finns ett antal fordon som inte uppfyller kraven för registrering, eftersom de inte har rätt säkerhetsutrustning, eller inte kan styrkas med intyg av försäljningen eftersom de var hem-byggd. Dessa inkluderar motordrivna skotrar, minibikes, cyklar smuts, gokart, samt hemmabyggda motorassisterade cyklar. Även ridning en elektrisk cykel i en stad så trångt verkar logiskt, sa ingen någonsin svärföräldrar hade vettigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120641.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.