Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur du anpassar en Scooter

När ett fordon lämnar sin produktionsanläggning, är det en av många identiska kloner. Individualitet för personliga metoder för transport uppnås endast genom någon form av anpassning. Anpassade bilar och lastbilar är en vanlig syn på vägarna i hela Amerika. Olika färg jobb, typ hjul, karosser och invändig klädsel är bara några av de sätt som förarna individualisera sina bilar. Trots sin ringa storlek, det finns många sätt att skotrar kan anpassas för att passa förarens specifik stil, liksom. Instruktioner
1

Ändra klädslar. Täcker skoterns standard klädsel skinn med en tryckt sittunderlag är ett enkelt sätt att lägga flare och individualitet till skotern. Säte täcker finns i en mängd olika utskrifter, från Leopard till prickar till fred tecken. Det finns många bloggar och webbplatser tillägnad visa upp olika omslag skoter sits, och de finns att köpa på DrafSeatCovers.com.
2

Dekorera din hjälm. Som ett nödvändigt tillbehör till skoter, kan lägga stil till sin hjälm kraftigt lägga till den totala bilden av skotern själv. Ofta hjälmen är utformad för att matcha skotern. Drivrutiner anpassa sina hjälmar genom att lägga till klistermärken, måla dem med olika schabloner eller bara köpa en funky hjälm.
3

Använda en anpassad färg jobb. Som med alla andra typer av persontransporter, kan skotrar föras till en verkstad som specialiserat sig på anpassade målar jobb. Vid dessa butiker förare kan arbeta med färgen artister för deras vision överförs till skotern. Vissa måla jobben görs med ett särskilt tema i åtanke, till exempel USA, medan andra målar jobb fokusera på en enda färg.
4

Bifoga en låda scooter topp. Lägga till en digitalbox till en skoter är både praktisk och snygg. En top box är en bit löstagbar bagage som sitter bakom föraren på baksidan av scooter. Det är ett utrymme där förarna kan hålla sina tillhörigheter när du reser. Boxar finns i många olika varianter, och hårda digitalboxar kan målas för att matcha skotern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120561.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.