Länkade Utility Trailer Hyllor Idéer

Länkade utility trailers erbjuder en stor trygghet, skydd mot väder och vind, och med lite planering, mycket mer lagringsutrymme än en öppen släpvagn. Det finns många sätt att lägga till hyllor på insidan av ett inbyggt släp, hylla parentes kan skruvas direkt på sidorna eller justerbara e-spår kan monteras på väggar och ger möjlighet att ändra hyllhöjd när så önskas. Trä hylla Konsoler

Hyllor kan enkelt läggas till insidan av ett verktyg släpet med hjälp av två av fyra virke bult till de inre väggarna. Fördelen med denna metod är kostnadseffektiv och enkel att lokalisera de nödvändiga materialen.

Stolparna är fästa innerväggarna med skruvar. Valde skruvar ungefär en tum längre än tjockleken på två av fyra upprätt och installera dem genom förborrade hål i stolpen.

Bolt den horisontella två av fyra hyllstöd till stolparna och avsluta hyllan genom att skruva en plywood golv till hyllstöden.
Horisontell E-Track Konsoler

Stämplad stål E-track monteras horisontellt på vagnen väggarna ger en snabb betyder att montera hyllor som också möjliggör enkel borttagning av hyllan.

E-spåret, vilket är en stålskena med jämnt fördelade rektangulära hål, är fäst på väggarna med hjälp av korta träskruvar. Dessa skruvar är en kvarts tum i diameter och ungefär en tum lång. Självgängande skruvar är ett bra val för detta, eftersom de kan drivas in med en borrmaskin och uttag.
P Det är viktigt att köpa rätt upphängningsfäste för horisontell E-track. Fråga din leverantör för hylla parentes för vågrät skena. Dessa fästen klipp in till järnväg och håll änden av en två med fyra hyllplan stöd. Som i all-trä hylla helt enkelt bifoga en plywood däck till hyllstödet med däck skruvar.
Vertikal E-track hyllmontering

mest mångsidiga av alla metoder för att bygga hyllor i ett nyttofordonstrailer använder vertikala E-track. När denna metod används hyllorna enkelt är justerade för höjd och är också lätt och snabbt avlägsnas fullständigt vid behov. The E-spåret

är monterad till trailern inre vägg på samma sätt som den horisontella spåret. Skillnaden är i själva spåret, hålen i horisontell E-spår är arrangerade med den långa dimensionen kör bredden på banan. Med vertikalt E-spåra den långa sidan av lastrummet är utmed längden av spåret. Av denna anledning fästena är inte utbytbara och försiktighet måste vidtas för att köpa rätt parentes.

Att ge hyllan demontering och justering håller hyllan däck med samma längd som två av fyra hyllplan stöd. Hyllan stöd bör passa inom parentes utan att orsaka att hållaren kan skjutas tätt in i E-spåret. Fäst hyllstödet till konsolen genom att installera en skruv genom hålet i fästet och in i de två genom fyra. Den plywood hyllan däck kan kapas för att följa kurvan på framsidan av släpet, eller helt enkelt gjord av en rektangulär bit plywood. Tre kvarts tum plywood gör en mycket robust hylla som kommer att pågå under mycket lång tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117489.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.