1997 Honda Foreman 400 Specifikationer

Den 1997 Honda Foreman 400 är en fyrhjulsdriven ATV som, vid dess införande, var den största ATV genom produceras av Honda. Honda designade Foreman 400 som en utilitaristisk ATV för jägare, för dragande utrustning, camping och ljus bogsering och plöjning - med en eftermarknad fäste. Även om inte en lätt sport quad, gör sin heltid fyrhjulsdrift den kapabel off-road. Den Foreman 400 fick exteriöra uppdateringar under sin produktion år, men erbjöd samma specifikationer i sin kärna genom 1995-2003 produktion springa. Motor och växellåda

Honda Foreman 400 har en 395 cc enmotoriga överliggande kamaxel. Den har en respektive borrning och slaglängd på 86 mm och 68 mm. Den encylindriga motorn har två ventiler och en 23 mm kolv-ventil förgasare. Den Foreman styrs av en fem-växlad manuell växellåda och en backväxel. Luftintaget är ansluten till en plast vatten snorkel för att undvika vatten intag när du använder ATV i grunt vatten. Motorn bär en fristående vikt av 111 pounds.
Fjädring och bromstest

På framsidan av Foreman upphängning är en oberoende dubbla triangellänkar fjädring med stötdämpare ger 4,3 inches av resa. Bakfjädringen använder dubbla stål svängbara armar att montera stötdämpare som också ger 4.3 inches av resor. Den Foreman s upphängning lånar ut till dess övergripande vändradie på 11,5 meter. Både främre och bakre bromsarna använder en trumma konstruktion, med dubbla förseglade hydrauliska trumbromsar på framsidan och en enda bak mekanisk trumbroms.
Huvudfunktioner

Den Foreman instrumentbrädan har en multifunktionell hastighetsmätare som även kan ge information såsom körsträcka. Den är utrustad med främre och bakre lasthållare kan hantera respektive nyttolaster 66 och 132 pounds. Dess totala dragkapacitet ligger 850 pounds och det har en dragkrok som standardutrustning.
Storlek och vikt

Utan bränsle, har Foreman 400 en torrvikt 553 pounds. Den har en total längd på 76,5 inches och en hjulbas på 48,8 inches. Förmannen totala bredd åtgärder på 45,5 inches, total höjd på 43,1 inches och total sitthöjd på 30,9 inches ger 7.3 inches av markfrigången.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117840.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.