Hur man väljer däck för en 300EX

Honda-tillverkade 300EX är en off-road fyrhjulig ATV. Infördes 1993, är det fortfarande ett av de mest populära ATV runt. Däck val för denna ATV kommer att ha mer att göra med ägaren önskemål och rida terräng än något mekaniskt eller olämpliga för prestanda. Det finns eftermarknaden däck tillgängliga för någon specifik terräng som kan uppstå, eftersom däckens val kan finjusteras för ridning och terräng du kommer att rida på oftast. Saker du behöver
All-purpose däck
Sand vinterdäck
Mud däck
Racing däck
Visa fler instruktioner
1

Välj ett all- Syftet däck om du kommer att specifikt göra turridning. Trail ryttare möter nästan varje terräng tänkbara, från lera till stenar, sand och grus, så det bästa däcket för konsekvent turridning är en som passar till alla ändamål ridning.
2

Mount sand däck för ridning på sanddyner och i öknen. Sand däck är speciellt gjorda för bara ett syfte - att göra dig gå på sand. De har paddlar på baksidan för att gräva i lös sand, och en enda ribba på framdäcken för svarvning förmåga. Om dessa däck används för något annat ridning terräng, kommer de att bära mycket snabbt och har en tendens att sönderfalla.
3

Sätt på en uppsättning av lera däck för mudding eller träsk ridning. Dessa däck har stora vinklade trappsteg för att gripa även den blötaste lera och hålla dig i rörelse. De fungerar bäst i lera och på mjukare mark, men kommer att bära snabbt på hårt packad ytor och erbjuder inte mycket sidogrepp när man går i sidled i kuperad terräng.
4

Sätt på racing däck för ridning på slutna kurser eller för maximalt grepp på hårt och medelstora packad terräng. De är den plattaste av alla däck och är gjorda för hastighet kör över allt annat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118035.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.