Hur tar jag bort en Shell Trailer Aluminum?

Den aluminiumskal av en släpvagn kan behöva tas bort för att ge tillgång till innervägg komponenter som är i behov av reparation eller av restvärdet återförsäljning eftersom släpet är bortom reparation. Om vagnen skall kunna återvinnas, bör aluminiumskal avlägsnas försiktigt och utan skador, så att den kan återanvändas. Om släpet är att brytas för restvärdet, måste avlägsnandet fortfarande genomföras med en viss försiktighet eftersom värdet kommer att minskas om aluminium är smittade, t.ex. med oädla metall fästen eller plastkomponenter. I båda fallen kommer avlägsnande kräver en avsevärd mängd av ledigt utrymme runt vagnen. Saker du behöver
Stud Finder Review Maskeringstejp
Skruvmejsel
Borrmaskin
Pry verktyg
Visa fler instruktioner
1

Använd en regeldetektor att bestämma hur ledningar och VVS leds innanför murarna, om du tar bort skalet för restaurering. Markera körningar med målartejp, och undvika att sätta verktygen i dessa områden.
2

Avlägsna alla utvändiga beslag från en panel i taget om du tar bort skalet för restaurering, och från hela trailern om att bryta för bärgning. Addera 3

Ta bort trim runt fönster, luckor vent, ramar runt generatorn bay och lastrum dörrar, luckor till vattenanslutningar och landanslutning sladdförvaring, skrämma lampor, varselljus och ljus veranda.
4

Använd en skruvmejsel för att ta bort gängade fästelement och en borrmaskin för att ta bort huvudet på nitar, efter rader av interna dubbar, fälgar, rails support.

5

Använda bända verktyg med breda blad, såsom färg skrapor, lindra aluminiumskal bort från underlaget om att ta bort skalet för restaurering. Vicka verktyget fram och tillbaka och dra det försiktigt mellan skikten, med stor omsorg att inte låta materialet viker eller skrynklar. Dra aluminium huden bort från underlaget om att ta bort skalet för bärgning, med bända verktyg för att fria svåra områden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118545.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.