Hur man reparerar ett däck på en Trailer

Trailer däck är i allmänhet stabil, byggd för väg och gjorde att bära tung vikt. Om du befinner dig med att göra ett nödstopp för att reparera ett punkterat släpvagn däck, kan du göra det utan att byta ut hela däcket. Med några nödvändiga verktyg, kommer du att vara tillbaka på vägen på nolltid. Saker du behöver
Däck kit
Bricks
Car Jack
bändjärn
Jack står
rörtång
Air kompressor
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Block baksidan satt av släpvagn däck med en tegelsten för att hålla vagnen säker och från gungning. Jack upp släpet på mitten-nivå och plats jack står under fordonet för att maximera din säkerhet.
2

bort klackarna på däcket med en rörtång. När däcket tas bort från hjulet, tömma den genom att trycka ner på ventilskaftet. Sätt en liten pry bar vid den punkt där däcket är plattaste, arbeta dig runt kanten med ett spett för att ta bort däckvulsten från fälgen.
3

Inspektera däck för punkteringar. Om någon är synliga, och de är mindre än 1/4 tum, lappa upp dem med däck tätningsmedel med ett däck kit. Använd endast den rekommenderade mängden enligt anvisningar på produktens etikett. Se till att tätningen är säker så det finns inga luftläckage.
4

Använd en kompressor för att fylla upp däcket. Placera däcket tillbaka på sina hjul och säkra klackarna med en momentnyckel eller däck järn. Ta bort stödbenet och sänk domkraft. Starta släpvagn upp och provköra den med en hastighet som inte är högre än 40 mph. Som däcket rullar, centrifugalkraften kommer belägga hela insidan av däcket med tätningsmedel.
5

Byt ut slitna däck. Patchning ett punkterat trailer däck bör hålla upp för ett par dagar, men vara varnat, det är inte en permanent fix. Kontakta en lokal bilverkstad för att få ditt släpets däck förändras eller roteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117772.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.