Hur Tow med ett fordon som har en 4 Blade Hook Trailer Light Up

Bogsering med ett fordon utrustat med en fyra-blad trailer lätt hook-up är både enkelt och praktiskt. Kroken-up förmedlar elektriska signaler från dragfordonet till släpfordonet. Medan andra mer komplexa hook-ups finns för att driva släpets bromsar, laddning trailer batterier och använda backljus, platt-kontakt med fyra stift skumt kör alla lagstadgade elektriska funktioner som är nödvändiga för att använda en släpvagn på vägen. Bogsering kräver också att det korrekta förfarandet följas för att koppla en släpvagn tungan till dragfordonet s dragkula. Saker du behöver
bogsera fordon utrustat med fyra blad hook-up
Trailer utrustad med fyra blad hook-up
bogsera fordon utrustade med dragkrok och dragkula
Trailer utrustad med matchande mottagare

Visa fler instruktioner
1

Omvänd din bogsera bilen till en position där dess stötfångare skumt är i anslutning till släpet tungan mottagare. Kontrollera att storleken på det dragkula på dragfordonet matchar storleken på trailern mottagare, och att den manliga fyrbladig elektriska hook-up på bogsera fordonet matchar kvinnliga fyrbladig elektriska hook-up på släpet. Dessa kontakter är branschstandard och har en universell storlek och form.
2

Använd uttaget på släpvagnen tungan att höja mottagaren till en nivå två inches högre än dragkulan. Manövrera bogsera fordonet tills bollen är omedelbart under mottagaren, sedan tillbaka domkraften tills mottagaren sänker sig över bollen och dragfordonet stödjer all vikt på tungan. Håll dra tillbaka domkraften tills ett motstånd möts, släpp stiftet säkra den i sin vertikala utformning och vrid uttaget till dess horisontella, resa, konfigurering. Det kommer sittplats med en positiv klick
3

Se käken av mottagaren är låst runt dragkulan,. Finns många stilar av käken, så konsultera instruktionsboken om du är i någon tvekan. Installera släpets säkerhets kedjor på krokar eller genom ringbultar föreskrivs att som en del av din bogsera bilens bogsera paket.
4

Anslut de två elkontakter tillsammans. De kommer att passa ihop lätt och positivt. Rätt inriktning bestäms av en omaka terminal vid ena änden av båda kontakterna, vilket endast kan para med varje motpart. Har en assistent bekräftar den elektriska anslutningen är korrekt genom att slå på dragfordonet och springa genom sidoljus, broms och blinkers fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118356.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.