Hur Rikta Snöskoter Skidor

Snöskoter skidor måste anpassas och justeras perfekt för att undvika olyckor. Felriktad skidor kan orsaka problem med styrningen och gör det svårt att flytta skidor i önskad riktning. Ski anpassningen är en viktig funktion och bör göras på rätt sätt. Saker du behöver
kit Ski inriktning (inkluderar kanaler stål anpassning) katalog Wrench
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Placera två stål inriktningskanalema under dina skidor 'slitlister, ställer upp i slutet av kanalerna med sina bakre ändar.
2

Använd din skoter till fyrkanten styret, peka dem rakt fram. Tryck din snöskoter främre änden två gånger för att lösa det.
3

Leta låsmuttrarna i styr styrstag och använda din nyckel för att lossa dem. Håll bungee bandet på en av dina skidor handtag och placera den på den andra medan du håller spetsarna på skidorna tillsammans.
4

Använd måttband för att mäta den bakre sidan av kanalerna (du kan göra detta utanför eller innanför kanalerna) och göra samma sak för sina främre ändar. Ta del av mätningarna på ett papper.
5

Justera dragstängerna i skidor förrän baksidan mätningen blir med 3 till 7 mm större än den mätning som du fick för de främre ändarna.
6

Använd din nyckel för att dra åt låsmuttrarna för styrning styrstag och kontrollera måtten innan du tar bort kanaler för dina skidor inriktning.
7

Notera sista mätningar före testa dina snöskoter skidor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117855.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.