Hur man tar bort radion från en Electra Glide

Electra Glide Classic har varit en av Harley-Davidson mest populära motorcykel modeller genom åren, ger en nivå av komfort näst bolagets större Ultra Classic Touring motorcykel. Medan de flesta motorcyklarna bara erbjuda ljudet av sina motorer som ett soundtrack till en lång resa, var Electra Glide Classic gett en AM /FM-radio för att liva upp resan. Nyare modeller skryta cd-system och MP3 förmåga att starta upp. Det radiosystemet kan tas bort med en del arbete av de flesta Electra Glide ägare, att antingen ersätta en defekt enhet eller att installera en eftermarknad systemet. Saker du behöver
torxmejsel ställa
Hylsnyckel Flighter Long Allen uttag
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna vänster sadelväska och ta bort snabbkopplingen stift från innervägg sadelväska. Dra sadelväska bort av motorcykeln.
2

tag i den vänstra ramkåpa, sitter under ryttarens delen av sätet, dra sedan bort den från motorcykeln att avslöja säkringsboxen. Dra ut huvudsäkringen, ligger i en separat hållare längs sidan av säkringsboxen för att avaktivera motorcykelns elsystem. Addera 3

Lossa skruvarna på båda sidor av talarna, monterade på de yttre kanterna av den främre kåpan, med användning av en Torx drivrutin. Vrid styret åt vänster och ta bort skruven vid basen av spackling, nära framgaffeln. Vrid styret åt höger och ta bort skruven vid basen av kåpan. Ta bort skruvarna som fäster kåpan till vindrutan. Lyft kåpan något, dra sedan bort den från framgaffeln. Nå bakom kåpan och dra ur strålkastaren uttaget från Strålkastarglas.
4

Stå framför motorcykeln för att få en tydlig bild av baksidan av instrumentpanelen. Lossa kontaktstycket radio ledningar och radioantenn kontakten från baksidan av radion.
5

Skruva radion montering bultar från baksidan av radion med en hylsnyckel och en lång Allen socket. För in spetsen på Allen uttaget genom hålen skuren i radion fäste för att få den bästa tillgången till radio bultarna.
6

Skjut radion framåt mot den bakre delen av motorcykeln, dra sedan radio ur instrumentpanelen.
radioanläggning
7

Skjut in radion i ansiktet på instrumentpanelen tills den kommer i kontakt radion monteringsfäste. Skruva radio bultarna på plats för hand, dra sedan åt bultarna till 45 tum-pounds, med en lång Allen socket och en momentnyckel. För in spetsen på Allen uttaget genom hålen skuren i radion fäste för att få den bästa tillgången till radio bultarna.
8

Koppla in antennkabeln kontakten och radion ledningar kontakt i den bakre delen av radion.
9

Lyft den främre kåpan på framgaffeln och anslut strålkastaren uttaget i den bakre delen av strålkastarens lins. Passa spackling monteringshålen med dem på framgaffeln och vindrutan. Skruva vindrutan skruvarna på plats med hjälp av en Torx drivrutin. Vrid styret åt vänster och skruva den nedre fästskruven i botten av kåpan. Vrid styret åt höger och skruva den nedre fästbulten i botten av kåpan. Skruva de återstående skruvarna på plats längs båda sidorna av kåpan, nära högtalarna.
10

tillbaka huvudsäkringen i sin säkringshållare, nära säkringsdosan. Skjut den vänstra ramen locket på ramens gummigenomföringarna.
11

Tryck vänster sadelväska på dess monteringstapparna längs vänster sida av motorcykeln. Skjut snabbkopplingen stift på sadelväska monteringspinnar på insidan av sadelväska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111709.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.