Konvertera en DRZ E till en DRZ S

Suzuki linje av Enduromotorcyklar inkluderar DRZ E och DRZ S-modeller. Båda kan verka lika, men en närmare titt avslöjar tillbehör på S-modellen som gör cykeln Street Legal. Dessa inkluderar blinkers, registreringsskylt mount och ett baklyse. Tillbehören kan du rida på allmänna vägar - en fördel som du inte får med strikt off-road DRZ-E. En gör-det-själv-entusiast med mekaniska färdigheter och kunskaper av motorcykeln kan omvandla E modell för dubbel användning. Omvandlingen kräver metriska verktyg och delar du få på Suzuki servicecenter eller motorcykel butiker tillbehör. Saker du behöver
Frontbearbetning blinkers med ledningar, höger och vänster
switch Blinkers med sladdar
Bakskärm förlängning
bakljus /blinker enhet med trådar
Bromsljuskontakt med ledningar
Metric Hex skiftnycklar
Metric
hylsnyckel filtpenna
Borrmaskin eller skruvdragare
3/16-inch borr
Visa fler instruktioner
Front blinkers
1

Koppla bort den negativa, eller svart, kabel från batteriet med en metrisk insexnyckel.
2

Lossa och ta bort bultar på undersidan av sittplats på varje sida av motorcykeln med en metrisk hylsnyckel. Spara bultarna. Ta bort sadeln för att ge tillgång till de viktigaste kablage och gren kontakter tråd. Addera 3

Placera brytaren blinkers på styret mot den inre änden av vänster handtag. Drag fast skruven på klämman med en metrisk insexnyckel. Kan övergången ledningar och kontaktdon för att hänga från växeln.
4

Placera höger och vänster främre blinkers församlingar vid de övre ändarna av de motsvarande gaffelrören. Dra åt bultarna på varje fäste med en metrisk insexnyckel.
5

drar ledningarna och kontakten från Blinkersomkopplaren längs undersidan av styret. Sätt höger och vänster sväng-signalledning kontakter till lämpliga hamnar märkta "R" och "L" på switch-tråd kontakten. Säkra mitten av delar av kablarna till styret på ett snyggt sätt med nylon band.
Rear Fender Extension
6

Placera toppen av bakskärmen förlängning mot undersidan av den bakre stänkskärmen. Flytta fram förlängningen eller rygg, så krävs så radien konfigurationen av toppen passar likformigt mot undersidan av stänkskärmen. Markera placeringen av bulten portarna på förlängningen på undersidan och sidorna av fender med en filtpenna.
7

Inrätta en borrmaskin eller skruvdragare med en 3/16-inch borr. Borra hål för bultar vid varje markering. Fäst förlängningen till fender med de medföljande skruvarna som du drar åt med insexnyckel.
8

Mata ledningarna för bakljus-blinkers montering genom öppningen på utsidan av bakljus mount på förlängningen. Nå inuti förlängningen och dra ledningarna helt igenom när du placerar enheten mot fästet. Fäst enheten med de medföljande skruvarna och insexnyckeln.
9

Dra ledningar och kontakter för bakljus-blinkers montering över toppen av fender strut på undersidan av bakskärmen. Anslut kopplingen till det oanvända grenen tråd kontakten märkt "TL" på kablaget där sätet togs bort. Säkra mittpartiet av trådarna till staget och selen med nylon band. Addera Bromsljuskontakt
10

Placera bromsljuskontakten på ramröret ovan basen av den bakre bromspedalen vid den högra sidan av motorcykeln. Säkerställa den fjäderbelastade knappen på brytaren är vänd mot den bakre delen av cykeln.
11

Montera omkopplaren på ramröret med den medföljande klämman och bulten. Delvis åt bulten på denna punkt.
12

Skjut omkopplaren nedåt ramröret. Sväng switch, som är nödvändigt, så i slutet av knappen är mot den främre änden av broms-pedal bas. Dra åt klämman.
13

dra kabeln och kontakten från brytaren upp ramröret till kablaget. Anslut kontakten till den oanvända grenen tråd och grå kontaktstycket. Fäst kabeln till ramröret vid två punkter med nylon band.
14

Anslut den negativa batterikabeln till batteriet. Sätt tillbaka stolen med de ursprungliga bultarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111544.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.