Hur du ändrar packboxläckage på en 2003 YZF250

A 2003 Yamaha YZF 250 är en dirtbike med antingen en 249 cc tvåtaktsmotor eller en 249 cc fyrtaktsmotor. Byta gaffeltätning både av 2003 års Yamaha YZF modellerna är samma process. Du kan köpa ersättare sigill specifik för din Yamaha på någon Yamaha återförsäljare. Några verktyg behövs, och du bör kunna ersätta packboxläckage i 30 minuter eller mindre. Saker du behöver
Motorcykel jack
13-mm insexnyckel
platt skruvmejsel
Yamaha gaffel tätningar
Visa fler instruktioner
1

Placera motorcykeln jack under motorn av YZF. Kontrollera att hissen plattan ansluter till de två metall balkar som är en del av ramen som motorn vilar på.
2

Höj motorcykeln uttaget på ramen på cykeln och lyfta cykeln utanför marken. Lossa spänningen klämmor under styret som säkrar gafflarna till ramen med 13-mm insexnyckel.
3

Dra gafflarna ner och ut ur säkra klämmor. Använd platt skruvmejsel för att bända packboxläckage av fästanordningar på gafflarna. Skjut tätningarna upp och av gafflarna. Skjut in de nya tätningarna på gafflarna.
4

Skjut de nya packboxläckage på plats tills de gör ett knäppande ljud. Detta tyder på att tätningarna är fäst på plats på gafflarna. Sätt tillbaka gafflarna mot säkringsytan klämmor. Dra åt klämmorna med den 13-mm insexnyckel. Sänk YZF 250 till marken och ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107571.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.