Honda Tie - förfaranden

Vid transport av en Honda , knyta den på rätt sätt är avgörande för att undvika skador på motorcykeln och till Ruck eller släpvagn transporterar den . Rep eller ratcheting tie downs kan användas , men principen är densamma med båda metoderna. Säkra och Balans

Säkra framdäcket med ett hjul chock om sådana finns, eller ett par kvarter av trä . Se till att cykeln inte kommer att rulla framåt vid inbromsning . Se till att cykeln är balanserad och centrerad på lastbil eller släpvagn .
Ladda Suspension

Har en assistent press nedåt på styret , skapar tryck på framvagnen . Fäst två ratchet remmar, en på varje sida av styret. Dra spärrhaken remmar så att suspensionen förblir laddade . Detta håller den främre delen av din Honda säker och hindrar den från att studsa ut ur slipsen ner och falla .
Säkra bakdäck

bak däck bör säkras så att den inte studsar eller flytta från sida till sida . Detta uppnås bäst genom att fästa band eller rep till två punkter , en på vardera sidan av den bakre ramen , och laddar bakfjädringen på samma sätt som framsidan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110301.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.