Hur man tar bort Boxar Shovelhead Rocker

Harley-Davidson introducerade konfigurationen Shovelhead motor 1966. Avsedd som ersättning för den långvarige Panhead konfiguration, härleder sitt namn från den spade-formade rocker lådor på toppen av sina cylindrar. Den Shovelhead över nyare motorer gör att du kan utföra praktiskt taget alla reparationer eller underhåll uppgift hemma med endast grundläggande verktyg. Borttagning av rocker rutor för att byta packningarna är en sådan uppgift som du kan utföra själv utan att besöka en mekaniker. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Spårskruvmejsel
gasbehållare
mjuk trasa eller handduk
Allen skiftnycklar
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera så att motorcykeln är kallt, inte utföra den här uppgiften direkt efter en åktur. Stäng bensinkranen under bensintanken, och stänga av motorcykelns tändning. Lyft sätet genom att släppa spärren, och använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de båda elektriska kontakter från batteriet.
2

Lossa klämman runt bränsleslangen med en skruvmejsel, och ta bort slangen från bränslekranen. Töm ut gasen från tanken i en behållare. Ta bort de främre och bakre bultar från bensintanken och kopplar ned linjen bränslemätare Om din cykel har en.
3

Lyft bensintanken från motorcykeln och ställ den på en plan yta täckt med en mjuk trasa eller handduk för att förhindra märkning målgång. För bästa resultat, lämna bensintanken på en sval, väl ventilerad plats.
4

Ta bort skruvarna som förbinder ventilkåpan till resten av motorn med en insexnyckel. Arbeta från framsidan till baksidan på en cylinder i taget. När du har tagit bort alla bultar, bör du kunna lyfta av locket och ta bort packningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111437.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.