1995 Kawasaki Ninja 500 Specifikationer

Kawasaki EX500R Ninja är ett av företagets många motorcykel modeller. Den 1995 Ninja är en sport cykel som når en topphastighet på 118 miles per timme. Den drivs av en åtta-ventiler och räknar på skivbromsar fram och bak för att föra den till ett stopp. Motorspecifikationer

motorcykeln fungerar på en vätskekyld, fyrtakts, parallell twin motor med fyra ventiler per cylinder och 498cc. Motorns borrning-takts förhållandet är 74 av 58 millimeter, och dess kompressionsförhållande är 10,8 till 1.
Ström

1995 EX500R Ninja har 60 hästkrafter vid 9800 varv per minut (rpm) och ett maximalt vridmoment av 34 pund-fot vid 8500 rpm. Cykeln kan nå en kvarts mil i 12,5 sekunder, med en hastighet på 102,4 mph. Dess fyra ventiler per cylinder förbättrar vridmoment vid låga varvtal och stärker effekt vid höga varvtal.
Braking

Cykeln använder skivbromsar. I fronten är den utrustad med 2-by-270 millimeter (mm) två-kolvsok och har en enkel, 230 mm en-kolvsok i baksätet. Den främre skivan är borrad för förbättrad kylning. Dess bromssträcka från 60 km /h till noll och från 100 km /h till noll, respektive, mäter 43,5 meter och 126 meter.
Drivlina

Denna modell fungerar på en sex- växlad växellåda. Dess främre fjädringssystem använder 35 mm teleskopgaffel och dess bakre använder en förinstallerad justerbar endämpare. Gaffelbenen har en stor diameter men tunna väggar, minskar vikt men behålla styrkan. Dess ram består av lätt, höghållfast stål och är baserad på en omkrets design.
Fuel

Cykeln har ett bränsle kapacitet på 4.8 liter och en förbrukning genomsnitt 43 miles per gallon.
Liquid Cooling

Ninja är utrustad med vätskekylning teknik som håller sin motor temperaturen konstant, stärka livslängd och makt. En inbyggd temperaturmätare hjälper till att hålla koll på temperaturen. En extra kylfläkt bistår även med temperaturkontroll.
Övriga specifikationer

vikten på Ninja är 388 pounds. Den använder TCBI tändning med digital förskott teknik. Dess förgasare systemet använder 34mm CVK semi-platta slide förgasare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109579.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.