Hur man ändrar Mätare i en 2003 NSR

byta instrument mätare på en 2003 Honda NSR är relativt lätt. Den genomsnittliga gör-det-själv-entusiast kan ta bort och byta ut mätare i en kort tid. Normalt ändrar du mätarna om de har skadats eller inte ge korrekta avläsningar. Den 2003 NSR har en hastighetsmätare, varvräknare, strömstyrka mätare och en olja mätare. Du kan ersätta en eller flera av mätarna utan att avlägsna vindrutan formplåten eller bensintanken. Saker du behöver
mätare NSR ersättning
Metric Hex skiftnycklar
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln med cykelställ och vrid fronten hjulet helt åt vänster.
2

Ta ställning så att du kan lokalisera och identifiera gauge ledningar och kontakter ovanför framhjulet på undersidan av instrumentpanelen. Tryck in flikarna på sidan av en koppling för hand när du drar kontakten isär för att lossa kablarna.
3

Lossa och ta bort sex skruvar på instrumentpanelen locket med en metrisk insexnyckel . Spara skruvarna. Lyft locket på panelen och ställ den åt sidan.
4

Lossa skruvarna som håller fast keeper-klipp på en mätare med en skruvmejsel. Rotera clipsen ur vägen för hand. Lyft mätaren med bifogade trådändar och kontakten ur instrumentpanelen för hand.
5

Installera den nya mätarna i instrumentpanelen en i taget. Mata varje tråd och kontakten via instrumentpanelen och montera mätaren på plats. Placera sladdkopplingsdonet för mätaren vid motsvarande tråd kontakten under instrumentpanelen.
6

nå över framhjulet och skjut motsvarande trådanslutningsdon ihop för hand. Flikarna på en kortplatsen snäpper utåt när anslutningen är korrekt. Om flikarna inte knäppa, dra isär, vrid ena kontakten 180 grader och tryck ihop kontakterna.
7

Rotera keeper-klippen på instrumentpanelen mot varje mätare för hand. Dra åt skruvarna med skruvmejseln.
8

Montera locket instrumentpanelen på instrumentpanelen, se ytterkanterna passar jämnt över kanterna på panelen. Trä de sparade skruvarna till locket för hand. Dra åt skruvarna med det metriska insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111362.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.