Hur Center styret på en 1996 FLHR

Den 1996 Harley-Davidson FLHR Road King är betecknande för amerikanska landsvägscyklar. Design funktioner inkluderar varumärket fett-boy gastank med en kromad instrumentpanel som övergångar till stora styret klämma på styrhuvudet. Vanligtvis Center Du staplarna om cykeln har tappats eller vid byte barerna. Centrering styret på en 1996 FLHR är relativt lätt för den genomsnittliga gör-det-själv mekaniker. Saker du behöver
5/16-tums insexnyckel ruler
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln på cykelställ. Grenslar framhjulet så att du är vänd mot styret klämman.
2

Lossa fyra socket bultar vid styret klämma med en 5/16-tums insexnyckel. Lossa skruvarna tillräckligt så att du kan vrida styret framåt och bakåt i klämman för hand.
3

Mät avståndet från den högra kanten av klämman till mitten av den uppåtgående böjas vid den högra sidan av staplarna med en linjal. Mät avståndet från den vänstra kanten av klämman till mitten av den uppåtgående böj vid den vänstra sidan av staplarna. Notera vilket sätt kommer du att flytta barer att centrera dem på styrhuvudet.
4

Rotera staplarna framåt och bakåt för hand när du centrera dem från sida till sida i styret klämman med linjal som vägledning. Dra åt bultarna delvis med insexnyckel.
5

Sitt på sadeln. Sätt båda fötterna på marken och stadig motorcykeln upprätt. Håll i handtagen och placera styret i önskad lutning. Dra åt bultarna ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111314.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.