Hur får man en titel på en Trike i Texas

En trike är klassificerad som en motorcykel och kommer i två former. Eftermarknaden omvandlingar involverade ett kit för att omvandla en motorcykel i en trehjulig trike. Tillverkare och anpassade butiker kan också bygga en trike från grunden med en bakre motor. Besök den lokala grenen av Texas Department of Motor Vehicles för en titel på en nyligen inköpt cykel. Om säljaren inte innehar den titeln, först besöka den lokala polisen. Lokala brottsbekämpande kontrollerar VIN mot polisanmälningar. Om cykeln rätteligen tillhör den säljande parten, fortsätta med försäljning och textning process. Saker du behöver
VIN nummer trike
check eller kreditkort för att täcka DMV avgifter
Visa fler instruktioner
1

Besök länet skattekontoret tillsammans med säljaren om att köpa trike från en privat fest. Texas Department of Motor Vehicles råder denna praxis för att skydda köpare från oväntade panträtt eller utestående skatter. Ge titeln eller VIN för expediten att söka.
2 Spela körsträcka.

Hämta den undertecknade titeln från säljaren. Om inga panträtter och skatter tillbaka existerar, eller att säljaren löser dem på plats, skriver säljaren cykeln över till dig. Se till att han fyller i den nuvarande körsträcka, hans adress och överenskomna försäljningspriset.
3

Leverera undertecknade titel till din lokala grenen av Texas Department of Motor Vehicles. Ta ditt körkort som legitimation och försäkringsbevis.
4 Betala avgiften.

Betala fordonsskatt på 6,25 procent av försäljningspriset, som av 2010, eller den vanliga presumtiv värde, eller SPV, som är högst. Den DMV beräknar SPV bygger på den senaste försäljningen av liknande modeller. Expediten ger dig en tryckt titel, eller avvakta något med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109397.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.