Hur man byter tändstiften på en Magna

Drivs av en kraftfull V-fyra motor härstammar från Hondas cyklar Interceptor race, drar VF-serien Magna kryssaremotorcykeln stort beröm för sin imponerande acceleration. Tyvärr är ryttare ofta förvirrad av den ovanliga utformningen av motorn när det är dags att byta ut Magnas tändstift. Medan två av de fyra tändstift är väl synlig, har tillgång till de kvarvarande pluggar kvar mer än några DIYers klia sina huvuden. Lyckligtvis byta ut tändstiften är lättare än det verkar. Saker du behöver
Hylsnyckel
Tändstiftshylsa
Socket förlängning
antikärvningsmedel
4 tändstift
Visa fler instruktioner
1

Unbolt ryttarens sadel med en hylsnyckel och ta bort sitsen genom att lyfta den uppåt och bakåt av motorcykeln. Dra ramen sidoskydden rakt ut ur ramen för att ta bort dem.
2

bort tändkablarna från den bakre cylinderns tändstift. Lossa en tändstiftet med en tändstiftshylsor fäst vid en förlängning till tändstiftet kan dras ut ur cylindern. Upprepa på andra tändstift.
3

Applicera en antikärvningsmedel på gängorna på de nya tändstift och skjut tändstiften i cylindrarna. Dra åt tändstiften och ominstallera tändkablarna. Tryck trådarna mot tändstiften tills de klickar på plats.
4

tillbaka ryttarens sadel och ram täcker sidorna.
5

Leta främre cylinderns tändkablarna direkt nedanför radiatorn. Dra tändkablarna off av tändstiften. Lossa tändstiften och ta bort dem med ett tändstift socket bifogas en förlängning.
6

Applicera en antikärvningsmedel på gängorna på de nya tändstift och skjut tändstift i cylindrarna. Dra åt tändstiften och ominstallera tändkablarna. Tryck trådarna mot tändstiften tills de klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106771.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.